Hvordan endre de lagrede passord for IE7

Hvordan endre de lagrede passord for IE7


Ifølge en mai 2010 rapport fra Statcounter Global statistikk, Internet Explorer kommandoer brorparten av online nettleseren markedet. Internet Explorer 7, eller IE7, inneholder mange funksjoner for å forenkle brukervennlighet og forbedre sikkerheten. En av disse funksjonene, Autofullfør, lagrer automatisk passord og fyller passordfelt for nettsteder en bruker har besøkt tidligere. IE7-brukere har muligheten til å lagre passord i Autofullfør eller omgå funksjonen helt. Selv indirekte, gjør IE7 brukere å endre tidligere lagrede passord for individuelle nettsteder lagret av Autofullfør-funksjonen.

bruksanvisning

1 Start Internet Explorer 7 og gå til nettsiden som inneholder passordet du ønsker å endre. Klikk i feltet hvor brukeren skriver inn et brukernavn.

2 Trykk på pil ned-tasten for å markere ønsket brukernavn. Hvis den ønskede brukernavnet ikke vises, skriver du inn de første bokstavene i brukernavnet til den dukker opp i en boks under brukernavnet feltet. Til slutt trykker du på pil ned for å markere at brukernavnet.

3 Trykk "Delete" mens fremhever det aktuelle brukernavnet. En popup boks vises som sier, "Windows har et passord som er lagret for dette brukernavnet. Ønsker du å slette brukernavnet og passordet? "- Klikk" Ja ".

4 Klikk igjen i brukernavnfeltet. Skriv inn brukernavnet og deretter fanen ned til passordfeltet. Skriv inn ditt nye passord.

5 Trykk enter". Et annet popup boks vises lesing, "Vil du Internet Explorer til å huske dette passordet?" Klikk "Ja".

Hint

  • Skriv ned ditt opprinnelige brukernavn og passord før du trykker på slettetasten. Etter slettingen ikke IE7 ikke fylle brukernavn eller passord-feltene på automatisk. Brukeren må huske disse verdiene.
  • Hvis en Internet Explorer 7 bruks deaktiverer Autofullfør-funksjonen helt, vil IE7 ikke lagre eller lagre passord i det hele tatt.
  • Alternativt kan du slette alle lagrede passord på en gang ved å velge "Verktøy", "Alternativer for Internett", "innhold", Autofullfør "Innstillinger" og "Slett Autofullfør History".
  • Pass på at du velger riktig brukernavn forbundet med det lagrede passordet du ønsker å endre. Hvis du ved en feiltakelse velger et annet brukernavn, IE7 sletter passordet forbundet med det brukernavnet.