Hvordan Endre E-post Passord for Hotmail

For å få tilgang til e-postkontoen på Hotmail, en gratis web-basert program, må angi passordet som er tilknyttet kontoen. Hvis du kjenner din nåværende Hotmail passord, kan du få tilgang til Hotmail-kontoen alternativer for å endre passordet. Hvis du ikke husker passordet, må du gi nøyaktige svar på sikkerhetsspørsmålene knyttet til kontoen før du kan endre passordet.

Bruksanvisning

Hvis du vet at Current Password

1 Åpne nettleseren og gå til Windows Live Hotmail web-adresse (se Ressurser). Logg deg inn på kontoen som er tilknyttet passordet du ønsker å endre.

2 Klikk på "Alternativer" drop-down menyen som ligger under din Windows Live ID i øvre høyre hjørne på siden. Velg "Flere alternativer" linken nederst i rullegardinmenyen.

3 Velg "Vise og redigere din personlige informasjon" under "Manage din konto" -menyen. Taste inn passordet til kontoen hvis du blir bedt om å gjøre det.

4 Klikk på den blå "Change" linken ved siden av "Passord" under "Passord null informasjon" -menyen. Skriv inn det gjeldende Hotmail passord under linjen som viser din e-postadresse.

5 Skriv inn det nye passordet i tilsvarende linje. Tast inn passordet på neste linje for å bekrefte det nye passordet. Klikk "Lagre" for å utføre endringene passordet til kontoen.

Hvis du ikke vet det gjeldende passordet

6 Åpne Windows Live Hotmail web-adresse (se Ressurser) i din nettleser. Klikk på den blå "Glemt passord?" linken under tomme sign-i seksjoner.

7 Skriv inn din Hotmail e-postadresse i det første feltet. Skriv inn tegnene som vises i bildet i "Tegn" -feltet og klikk "Fortsett".

8 Velg en metode for passordet tilbakestilles. Du kan velge å gi din posisjon informasjon eller har instruksjonene sendt til deg. Passordet kan bare tilbakestilles via e-post hvis du har en gyldig e-postadresse knyttet til Hotmail-kontoen.

9 Skriv inn land, stat og postnummer bosted hvis du velger å tilbakestille passordet via det første alternativet. Skriv inn svaret på det hemmelige spørsmålet, også. Klikk "Fortsett". Skriv inn et nytt passord i det første feltet, og skriv det inn i neste felt. Klikk "Fortsett" for å begå endringene i passordet ditt.

10 Åpne e-postkontoen som er knyttet til Hotmail-kontoen hvis du velger å resette passordet ditt instruksjonene sendt til deg. Den alternative e-postadressen som er tilknyttet kontoen vises når du velger alternativet e-post. Åpne e-posten og klikk på hyperkoblingen for å tilbakestille passordet ditt. Skriv inn din Hotmail-konto navn i det første feltet og skriv inn nytt passord i "Passord" -feltet. Bekreft passordet ved å skrive det inn i neste felt. Klikk "Fortsett" for å lagre det nye passordet.

Hint

  • Velg et passord som ikke vil være vanskelig å huske, og som ikke er lett å gjette ved others.Change passordet med jevne mellomrom for å beskytte kontoen din.