Hvordan endre en DC Power Jack på en HP DV6000

Hovedkortet på HP dv6000 bruker en ladekrets for å gi strøm til de ombord komponenter og batteripakken. Den likestrøm jack på HP dv6000 kobles til ladekretsen, overføre likespenning fra strømforsyningen til hovedkortet. Som et resultat, hvis strømkontakten er defekt, hovedkort vil ikke lenger motta strøm fra strømadapteren. HP dv6000 leveres med en strømkontakt bord som du kan erstatte i tilfelle DC jack pauser.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen. Koble strømkabelen fra DC-jack, deretter koble alle eksterne enheter som er koblet til HP dv6000.

2 Snu datamaskinen, og deretter spinne den bærbare rundt slik at fronten av PC vender mot deg.

3 Slipp låsen som holder batteriet på baksiden av den bærbare, trekk batteriet ut av PC-en.

4 Sett på en antistatisk armbånd for å holde maskinvaren installeres inne i trygg fra elektrostatisk skade dv6000.

5 Fjern de to skruene som fester harddisken panel til bunnen av den bærbare på. Løft opp panelet og skyv den til venstre. Sett panelet til side.

6 Trekk opp på kategorien koblet til toppen av harddisken. Skyv harddisken til side, og løft det ut av maskinen.

7 Fjern den ene skruen som ligger under batterirommet. Sett spissen av en binders eller sy nål inn i hullet på utløserknappen på den optiske stasjonen ved siden av.

8 Skyv den optiske stasjonen ut av maskinen. Fjern de tre skruene som finnes i batterirommet for å løsne bryterdekselet. Fjern de fire skruene, som ligger ved siden av batterirommet, for å løsne tastaturet.

9 Snu datamaskinen og åpne HP dv6000. Løft opp den øverste kanten av bryterdekselet, og slå den over slik at den hviler på tastaturet.

10 Slipp låse sikre bryterdekselet kabelen til hovedkortet. Koble fra kabelen, og deretter sette bryteren dekselet til side.

11 Løft opp den øverste kanten av tastaturet. Skyv tastaturet mot LCD-skjermen for å løsne den fra tappene som fester den til håndstøtten.

12 Snu tastaturet, og slipp låsen som fester tastaturkabelen til hovedkortet. Koble fra kabelen.

1. 3 Finn høyttalerkabel, som fører fra venstre høyttaler til hovedkortet. Koble høyttalerkabelen fra brettet. Fjern de to sikrer fester høyttalerenheten til HP dv6000.

14 Sett høyttalerne til side. Lukk maskinen, og slå PCen over. Fjern skruene som fester minnet panelet til maskinen. Sett panelet til side.

15 Løft opp minnemodulene, og deretter trekke dem ut av sporene. Sett RAM til side. Trekk svarte antennekabelen fra høyre kontakten på Wi-Fi-kort, og koble den hvite antennekabelen fra venstre kontakten.

16 Snu datamaskinen rundt slik at baksiden av HP dv6000 vender mot deg. Fjern de to skruene som fester baksiden av skjermen til PC-en.

17 Snu og åpne datamaskinen så langt som mulig. Koble kablene som går fra skjermen til hovedkortet. Fjern alle kablene fra sine respektive føringene.

18 Fjern de to skruene som fester skjermhengslene til bærbare. Løft opp skjermen og sett det til side.

19 Snu den bærbare. Fjern alle skruene fra bunnen av HP dv6000, og deretter fjerne skruene fra baksiden og høyre side av PCen.

20 Returner maskinen til sin opprinnelige posisjon, og deretter låse opp og koble fra alle synlige kabler som er koblet til HP dv6000 hovedkort. Fjern de tre skruene, som finnes på toppen av håndstøtten, som fester håndstøtten til bunnen av den bærbare datamaskinen.

21 Trekk av støtte trim plassert over håndstøtten. Løft opp den øverste kanten av håndstøtten, og sett det til side.

22 Finn DC strømkontakten for å finne den USB / strømkontakten bord. Fjern de to skruene som fester kortet til PC.

23 Løft opp styret, deretter koble kablene fra enheten. Koble kablene til det nye USB / strømkontakten styret å endre DC strømkontakten på HP dv6000.

24 Skru erstatningskortet til datamaskinen. Følg instruksjonene i revers for å montere HP dv6000.