Hvordan endre en FLV fil til AVI

For å endre en FLV-fil til en AVI-fil, må man gjøre bruk av en fil-konvertering verktøyet. Det finnes mange gratis-å-bruke programmer og nettsteder som er i stand til å lage AVI-filer fra FLV filer. Any Video Converter og iWisoft Free Video Converter er to eksempler på gratisprogram som kan re-format en FLV-fil som en AVI-fil. I tillegg er Movavi Online Konverter en web-applikasjon som kan fullføre filkonvertering helt online og uten kostnader.

Bruksanvisning

Any Video Converter

1 Last ned og installer Any Video Converter. Den gratis program kan fås direkte fra programvareutvikler, AVC Labs (se Ressurser).

2 Kjør Any Video Converter. Klikk på "Legg til video" -ikonet og en fil-utvalget vinduet vises. Naviger til den lagrede plasseringen av FLV inndatafilen og dobbeltklikk på videoen for å laste det inn i programmets konvertering køen.

3 Åpne "Profil" drop-down menyen og velg "Customized AVI Movie (* .avi)" alternativet. Klikk på "Socket" -ikonet. Når en "fullført" vises under "Status" -kolonnen i konverteringen køen har AVI-utgang filen er opprettet.

4 Høyreklikk på oppføringen for inndatafilen FLV i konverteringen køen. Velg "Åpne Destination File Location" og en pop-up vindu vil vise filen katalog for AVI-filen. Mediene kan forbli lagret i denne plasseringen eller flyttes / kopieres til en annen plassering.

iWisoft Free Video Converter

5 Last ned og installer iWisoft Free Video Converter. Den gratis program kan fås direkte fra programvareutvikler, iWisoft (se Ressurser).

6 Kjør iWisoft Free Video Converter. Klikk på "Legg til" -ikonet og en fil-utvalget vinduet vises. Naviger til den lagrede plasseringen av FLV inndatafilen og dobbeltklikk på videoen for å laste det inn i programmets konvertering køen.

7 Åpne "Profil" drop-down menyen. Velg "Common Video" og velg "AVI -. Audio Video Interleave (* avi)" Trykk på "Start" -knappen for å starte filen konvertering. En "Task Completed" bekreftelsesvindu vises når AVI utdatafilen har blitt opprettet.

8 Trykk på "OK" i bekreftelsesvinduet. En pop-up vindu vil vise katalogen av AVI-filen. Mediene kan forbli lagret i denne plasseringen eller flyttes / kopieres til en annen plassering.

Movavi Online Konverter

9 Start en nettleser og tilgang til Movavi Online Konverter tjeneste (se Ressurser).

10 Klikk på "File" linken under "01 Legg" -delen. Trykk på "Last opp filer" -knappen og en fil-utvalget vinduet vises. Velg "Legg til fil" og naviger til den lagrede plasseringen av FLV inndatafilen. Dobbeltklikk på videoen for å laste det inn i web-applikasjon.

11 Åpne rullegardinmenyen under "02 Velg en Output Format" delen. Velg "AVI-format, Xvid (.avi) alternativet.

12 Trykk på "Konverter" -knappen under "03 start!" seksjon. Når AVI utdatafilen har blitt opprettet, vil en nedlastingslink vises.

1. 3 Klikk på koblingen for nedlasting, og følg instruksjonene i nedlastingsdialogboksen fil for å lagre AVI output filen på ønsket sted.