Hvordan endre en Font til Graffiti

Hvordan endre en Font til Graffiti


Det er mulig å endre skrifttyper til graffiti style i Windows, slik at tekst skrevet i tekstbehandlingsprogrammet programmer vil ha en bit av storbyliv til dem. Tilegne seg disse skriftene ved å laste ned og installere dem, noe som gir deg flere etikettstiler som bryter fri fra stivhet av vanlig tekst.

Bruksanvisning

1 Last ned noen gratis graffiti skrifter fra enten DaFont, Fontspace eller 1001Free Fonts. (Se Resources.) Der kan du finne mange forskjellige stiler for koding.

2 Kopier og lim inn TIFF fontfiler til riktig mappe i Windows. Gå til "Start", "Min datamaskin" Drive "C", "Windows", og lime dem inn i "Fonts" -mappen.

3 Åpne tekstbehandlingsprogram, for eksempel Word, Worksor Wordpad, og klikk "Skrift" for å velge graffiti skriften du vil. Du vil se at de du nettopp har lastet ned er lagt til de som automatisk følger med Windows.

Hint

  • Hvis du ikke ser graffiti skrifter generert på listen i din programvare, eller bruker en gammel versjon av Windows, gå til "Start", "Min datamaskin", "Control Panel", klikk på ikonet for "Fonts. " Klikk på "File", "Legg til skrifter," og dobbeltklikk på den skriften du ønsker å installere, og klikk "OK."
  • Noen skrift pakker kan komme i ZIP-format, noe som vil kreve utpakking før de kan installeres. Bruke et program som Winzip, som har en gratis prøveperiode, jZip (Free), eller Stuffit, for å åpne filene.