Hvordan endre en Husket passord for et område på IE7

Hvordan endre en Husket passord for et område på IE7


Microsofts nettleser, Internet Explorer, inneholder et passord autofullfør-funksjon som tillater brukere å la Internet Explorer huske passordet til visse nettsteder. Denne tidsbesparende snarvei raskere tid til å logge inn i visse områder, og reduserer antall forskjellige passord du må huske. Men når passord endres, Internet Explorer må være trent til å glemme det gamle passordet og lære den nye. Denne prosessen er enkel.

Bruksanvisning

1 Besøk en nettside som har et brukernavn og passord som Internet Explorer allerede husker.

2 Endre passordet for nettstedet, ifølge nettstedet instruksjoner. Hvert område har en annen prosedyre for endring av passord.

3 Logg ut av området helt, ved hjelp av en "logg av" -funksjonen, og lukk deretter Internet Explorer 7.

4 Returnere til nettstedet. Skriv inn brukernavnet i den aktuelle boksen, og deretter fanen til passordet. Internet Explorer vil automatisk fylle inn det gamle passordet.

5 Slett teksten som Internet Explorer lagt og skriv inn det nye passordet. Klikk på "fortsett" eller "logg inn" på websiden for å fortsette.

6 Klikk "Ja" når Internet Explorer spør om du vil det nye passordet for å oppdatere den gamle. Når du har klikket, vil siden lastes, og husket passord for området i IE7 vil ha blitt endret.

Hint

  • Denne fremgangsmåten kan også brukes til å slette lagrede brukernavn og passord - bare slette dem, og ikke skriv noe inn i boksen.
  • Ikke la IE oppdatere et passord når du bruker et midlertidig passord for et område, da dette kan føre til problemer i fremtiden.