Hvordan endre en Microsoft Works-dokument til et Word-dokument

Hvordan endre en Microsoft Works-dokument til et Word-dokument


Mange hjemme-PC har en produktivitet suite kalt Microsoft Works. Sammenlignet med Microsoft Office - som inkluderer Microsoft Word, Excel, Outlook og mer - mindre kostbare, mindre funksjonsrike Works suite er fortsatt helt tilstrekkelig for mange hjemmebrukere. Minst, det er helt tilstrekkelig til en Works bruker prøver å dele et dokument med Word bruker og hører, "Hei, dette er ikke et Word DOC-fil; hva pokker er WPS? "WPS er, selvfølgelig, standardformatet Works tekstbehandling syssels å lagre filer. Enten du er på Works siden av ligningen eller Word side, konvertere en Works dokument til Word tar bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Microsoft Works

1 Åpne eller opprette en ny Works dokument.

2 Klikk på "File" og deretter "Lagre som". Velg et filnavn og plassering for filen.

3 Velg enten "Word 97-2003

(.doc)" eller "Word 2007 (.docx)" i "Lagre som type" drop-down menyen. Klikk på "Lagre".

Ved hjelp av Microsoft Word

4 Åpne Microsoft Word.

5 Klikk på "Office" -knappen øverst i venstre hjørne av vinduet. Velg "Open".

6 Naviger til plasseringen av Works-filen du vil åpne. Hvis du ikke ser filen, klikker du på rullegardinmenyen nederst til høyre på "Open" i dialogboksen. Bla nedover i listen og velg "Works 6.0 -. 9.0 (* WPS)" Klikk en gang på Works-filen og klikk "Åpne".

7 Klikk på "Office" -knappen igjen etter Works-fil er åpen. Velg "Lagre som" og deretter enten "Word-dokument" for å lagre i docx format eller "Word 97-2003" for å lagre i DOC format.