Hvordan endre en Outlook-adresse Fra Gmail

Microsoft Outlook 2010 gir en programvareinstallasjon på datamaskinens harddisk for å håndtere innkommende og utgående meldinger av e-postkontoen. Sette opp en konto i Outlook, for eksempel en Gmail-adresse, må du vite en betydelig mengde informasjon om kontoen, som må legges inn under kontoen. Men kanskje du ønsker å endre fra Gmail-adressen i løpet av Outlook bruk, blir bedt om å endre eksisterende e-postadresse Outlook-informasjon.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Outlook.

2 Klikk på "File" øverst i vinduet, klikk på "Kontoinnstillinger" og deretter "Kontoinnstillinger" igjen.

3 Klikk Gmail-kontoen din én gang for å markere den, og klikk deretter på "Endre".

4 Klikk i "E-postadresse" feltet og endre verdien fra Gmail-adressen til din nye adresse.

5 Endre verdiene for "Innkommende server" og "Server for utgående", deretter endre verdiene på "Brukernavn" og "Passord". Hvis du ikke har denne informasjonen, ta kontakt med din e-post hosting leverandør.

6 Klikk på "Flere innstillinger" nederst til høyre i vinduet.

7 Klikk på "General" fanen, deretter endre verdien i "Mail Account" -feltet for å identifisere kontoen som din nye adresse. For eksempel kan du skrive "Personal Email" hvis det er din personlige e-postkonto.

8 Klikk på fanen "Server for utgående", deretter endre verdiene for å matche de som tilbys av e-postleverandøren.

9 Klikk på "Avansert" fanen og endre disse verdiene til å tilsvare de som er spesifikke for den kontoen du er i endring. Din e-postleverandør vil kunne gi deg denne informasjonen også.

10 Klikk "OK," klikk "Next" og deretter "Finish".

Hint

  • Hvis du ønsker å holde din Gmail-adresse i Outlook, men ønsker å styre en annen adresse i tillegg, klikk på "File" øverst i Outlook-vinduet, og klikk deretter "Legg til konto". Følg instruksjonene fra veiviseren og gi alle av kontoinformasjonen når du blir bedt, som din e-postadresse, passord, innkommende og utgående server innstillinger og eventuelle andre sikkerhetsinnstillinger som kreves av e-postleverandøren.