Hvordan endre en Zen Font

Det er praktisk talt tusenvis av fonter tilgjengelig på markedet. De kan komme godt med i løpet av grafisk design prosjekter eller når du bygger et nettsted. Skrifttyper kan installeres og fjernes fra en datamaskin. Zen skriften er allment populær og kan legges av noen med litt teknisk kunnskap med.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen på skrivebordet og velg "Kjør". I den lille baren skriv inn "% windir% \ fonts" uten anførselstegn. Du kan også kopiere teksten og lime den inn i baren. Dette gjøres ved å merke den og trykke "Ctrl + C" for å kopiere den, og deretter "ctrl + v" for å lime det.

2 Trykk på "OK" -knappen nederst i det samme vinduet for å fullføre operasjonen. Dette vil la datamaskinen vet at du er i ferd med å installere en ny font. Et nytt vindu åpnes.

3 Klikk på "File" -menyen øverst til fanen i vinduet og bla nedover til du ser "Installer ny skrift." Single-klikk på det alternativet. I "stasjoner" boksen, finner stasjonen der Zen skriften er lagret. I "Mapper" boksen, som ligger til høyre for det åpne vinduet, finne den faktiske Zen skriften filen og trykk "OK".

4 Kopier Zen skrift fra sin beliggenhet på "c: windows \ fonts" ved hjelp av "My Computer" som er under "Start" -menyen på skrivebordet ditt. For å gjøre dette, velger Zen skrift og trykk "ctrl + c." Gå til "Windows \ Fonts" -mappen og trykk "ctrl + v" for å lime det. Skriften kan nå velges fra hvilket som helst ord eller grafikk program på datamaskinen din.

Hint

  • Du kan finne nedlastingssted for Zen skrift i avsnittet nedenfor.