Hvordan endre et domene passord på Vista

Hvordan endre et domene passord på Vista


I eldre Windows-operativsystemer, brukerne er i stand til å endre domene passord uten å skrive inn domenenavnet i feltene. I Windows Vista krever imidlertid operativsystemet du å gå inn i domenet til å skille mellom et domene passord endring og den lokale systemkontoen. Du kan fortsatt få tilgang til passordinnstillingene ved hjelp av \ "Ctrl + Alt + Del, \" men å legge inn de rette verdiene er avgjørende for endring av passord skal gå igjennom.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Windows Vista-maskin ved hjelp av domene pålogging. Etter profil belastninger, hold \ "Ctrl \" tasten nede. Med Ctrl-tasten holdes, trykker du på \ "Alt \" og \ "Del \" -tasten. Utvalget vinduet Vista vises.

2 Klikk \ "Endre passord \" i listen over alternativer. Et vindu vises som ber deg for det opprinnelige brukerpassord og det nye passordet verdi.

3 Skriv inn ditt gamle passord verdi i tekstfeltet merket \ "Gammelt passord. \" I \ "Brukernavn \" tekstboksen, skriv inn brukernavnet ditt med domenenavnet prefiks. Følgende er formatet for å skrive inn et brukernavn med et domenenavn:

domene \ brukernavn

Dette indikerer i Windows Vista-maskin at domenet passord må endres og ikke den lokale brukerkontoen.

4 Skriv inn ditt nye passord i \ "Nytt passord \" tekstboksen. Skriv det en gang i \ "Bekreft \" tekstboksen, som sikrer at du skrev det riktig.

5 Klikk \ "OK \" for å lagre innstillingene. Domenet passordet endres på Vista-maskin.