Hvordan endre et glemt passord i Quicken 2004

Quicken er et personlig økonomi programvarepakke som gjør at pengene ledelse enkel og effektiv. Det organiserer alle kontoer på ett sted, og gir deg veiledning som trengs for å holde deg på toppen av din økonomi. Quicken filen er beskyttet av et passord for å hindre uautorisert tilgang. Endre et passord i Quicken 2004 krever inn det gamle passordet, og i tilfelle du har glemt det, er det ingen måte at du kan endre dette på 2004 passordet uten å kontakte Intuit. Men det er best å følge noen prosedyrer før du kontakter Intuit.

Bruksanvisning

1 Oppgi alle passordene du kan huske én etter én. Ta passordene du angir for Quicken filer eller andre passordbeskyttede filer.

2 Sjekk din "Num Lock" tasten på tastaturet; det skal være på, hvis passordet ditt inneholdt tall. Sjekk din "Caps Lock" tasten på tastaturet; Quicken passord er case sensitive.

3 Lag en "ny fil" hvis det var bare liten mengde data som er lagret på denne filen. Klikk på "Avbryt" og gå ut brukernavn og passord vinduet.

4 Velg "New Quicken Fil" fra Quicken Fil-menyen. Skriv en "File Name" og klikk "OK" -knappen.

5 Fullfør Ny bruker Setup ved å følge instruksjonene på skjermen. Klikk på "Next" for å gå videre og klikk "Finish" for å fullføre oppsettet.

6 Gjenopprette sikkerhetskopiert versjon av Quicken filer, hvis du hadde gjort en sikkerhetskopi av disse filene før du legger inn et passord. Flytt gjeldende passordbeskyttet fil til annen katalog eller mappe på harddisken. Gjenopprette sikkerhetskopien og manuelt legge inn alle data som trengs for å oppdatere filen.

7 Kontakt Quicken Support hvis de ovennevnte metodene ikke hjelper deg å finne ut det gamle passordet.

Hint

  • I fremtiden backup av dine data etter hvert Quicken sesjon; Dette vil redusere mengden av informasjon som vil skapes når du vurdere å gjenopprette en backup fil.
  • Quicken Support er kun tilgjengelig for senere versjoner av Quicken (2008 til siste versjon), så du kan være ute av lykken når du kontakter Intuit. Hvis du er desperat etter å få tilgang til filene dine, så du kan prøve å forhandle med støtte representant.