Hvordan endre et kredittkort på en PayPal-konto

Paypal er en online finansiell tjeneste som lar deg sende og motta penger uten å gi nettbutikker med deg kredittkort eller bankkontonumre. Paypal lar deg trygt veksle penger online. Med din PayPal-konto, kan du oppdatere kredittkortinformasjonen din når du må, for eksempel etter at du du erstatte en tapt kredittkort eller bytte til et annet kredittkort.

Bruksanvisning

1 Gå til Paypal nettsted (www.paypal.com) og logg deg på med din PayPal-konto.

2 Beveg musen over underoverskriften "Profil" og velg "Legg til eller rediger kredittkort" fra rullegardinmenyen. Hvis du ikke ser "Profil", sjekk for å se om overskriften "Min konto" er valgt. Hvis det ikke er det, klikker du på "Min konto" og deretter "Profil" linken vises.

3 Velg kredittkortet du vil redigere ved å klikke på "Rediger" på høyre side ved siden av ønsket kort.

4 Redigere all informasjon for kortet som du vil oppdatere. Du må taste inn kredittkort sikkerhetskoden, som er dig-sifrede koden som er trykt på baksiden av kortet, for å gjøre eventuelle oppdateringer.

5 Klikk "Lagre" når du er ferdig og vente mens Paypal sjekker kredittkortinformasjonen din. Når neste skjermbilde lastes, vil du bli informert om oppdateringen var vellykket.

Hint

  • Sørg for at du har ditt kredittkort med deg når du oppdaterer kredittkortkontoen fordi du trenger sikkerhetskoden på baksiden for å oppdatere informasjonen.