Hvordan endre et passord Antall

Hvordan endre et passord Antall


Sikkerhetseksperter foreslår at databrukere regelmessig endre passordene de bruker til å logge seg inn i datasystemer og nettsteder. Hvis du bruker det samme passordet for alle dine kontoer og innlogginger, noen som får tak i det, kan få tilgang til dine private data og regnskap. De fleste PC-programmer og webbaserte tjenester tillate brukere å endre sine passord enkelt, selv om de har glemt sine nåværende passord.

Bruksanvisning

1 Skriv inn ditt nåværende brukernavn og passord i nettside eller verktøyet hvor du ønsker å endre passordet ditt.

2 Klikk på linken for å endre passordet. Hvis du ikke finner denne, gå stedets "Hjelp" -delen. Du vil da bli gitt videre instruksjoner.

3 Velg og skriv inn ditt nye passord. I de fleste tilfeller vil du bli bedt om å gjengi ditt brukernavn og gjeldende passord før du skriver ut det nye passordet to ganger. Unngå åpenbare alternativer som familienavn eller fødselsdager. Prøv å innlemme bokstaver og tall, og store og små bokstaver hvis passordet er case-sensitive.

Hint

  • Hvis du har glemt ditt nåværende passord, klikk på linken for å gjenopprette den. Du vil enten bli bedt om en rekke spørsmål for å bekrefte identiteten din eller passordet bli sent til deg. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, se "Hjelp" -menyen på nettsiden eller programmet du bruker.
  • Hvis du ikke klarer å gjenopprette en tidligere passord, må du kontakte selskapet som administrerer kontoen din for å nullstille dine innloggingsdetaljer.