Hvordan endre et skannet dokument til JPEG-format

Hvordan endre et skannet dokument til JPEG-format


Skanner et dokument, enten det er papirer eller en familie bilde, kan ta dine papirer og konvertere dem til et virtuelt format. Etter skanning dokumentet, kan du oppleve at du har lagret den i et format som du ikke ønsker å bruke. Mens en PDF-fil kan fungere for en pamflett, et skannet bilde fungerer best i et bildeformat som JPEG. Enten originale skannede dokumenter er i et annet bildeformat eller en PDF eller Word-fil, kan du konvertere filen til JPEG bildeformat.

Bruksanvisning

Fra andre bildeformater

1 Klikk på "Alle programmer" fra Start-menyen på datamaskinen. Klikk på "Tilbehør" -mappen og velg "Paint" eller "MS Paint" avhengig av hvilken versjon av Windows.

2 Velg "Open" fra Fil-menyen øverst til venstre side av Paint vinduet. Naviger til der du har skannet dokument som er lagret på datamaskinen. Klikk på filen for å markere navnet. Klikk på "Open" knappen for å laste ned filen i Paint.

3 Velg "Lagre som" fra Fil-menyen. Velg "JPEG" fra "Lagre som type" drop-down menyen. Klikk på "Lagre" knappen for å lagre den originale skannede dokumenter som en JPEG-fil. Dette vil holde den opprinnelige filen og legge den nylig konverterte filen.

Fra PDF eller Word-dokumenter

4 Last ned og installer Universal Document Converter. Endre skannet dokument til en JPEG-fil, enten det er opprinnelig en PDF eller Word-dokument. Du kan også velge mellom andre bildefilformater, som TIFF, PNG og BMP. Bruk Universal Document Converter fra utskriftsmenyen i noe program, inkludert Microsoft Word og Adobe Acrobat Professional.

5 Konverter skannede dokumenter ved hjelp av PDF-Konverter. PDF-Konverter har flere programmer for dokumentkonvertering. Bruk DOC til Image Converter for å endre det skannede Word-dokument til et JPEG. Bruk PDF til Image Converter hvis den opprinnelige skannede bildet ble lagret som et PDF-dokument i stedet.

6 Kjøp og installere alle Office Converter Platinum for å endre det skannede dokumentet til en JPEG-bildefil. Endre Word-dokument eller PDF-fil til en JPEG. Du kan også konvertere Excel og PowerPoint skannede dokumenter til JPEG så godt med denne programvaren. Bruk batch konvertering hvis du har flere skannede dokumenter for å konvertere på en gang.

Hint

  • Endre eller forbedre skannede dokumentet i Paint før du lagrer som JPEG hvis du ønsker å endre filen.