Hvordan endre et skjermkort til å bruke S-Video

Skjermkort er enheter som bistår en datamaskin med behandling av høy kompleksitet 3D-grafikk og tillater en datamaskin for å sende ut det som vises på skjermer og andre visningsenheter. Skjermkort varierer sterkt med hensyn til hva slags videotilkoblinger de har tilgjengelig; de fleste skjermkort har en VGA-tilkobling (Video Graphics Array) og kan ha flere andre kontakter som S-video, eller mer moderne digitale formater som DVI og HDMI. Å få et skjermkort til å bruke S-video innebærer fysisk koble en ekstra skjerm, og deretter endre videoinnstillingene.

Bruksanvisning

1 Koble skjermkortet til den andre skjermenheten via S-Video. Skjermkort som har S-Video ofte kommer med en adapter for å koble til kortet som endrer en syv eller ni pinners tilkobling til standard fire pinners S-Video ledning. Hvis du har planer om å henge opp et skjermkort som ikke har en S-Video-utgang, trenger du en adapter som kan slå et annet format til S-Video.

2 Slå på datamaskinen og alle skjermenheter.

3 Åpne kontrollpanelet for deg skjermkort. Du bør være i stand til å få tilgang til denne via datamaskinen kontrollpanelet, eller ved å høyreklikke på skrivebordet.

4 Se etter en fane eller menyvalg som heter "skjermdeling" eller "sette opp flere skjermer" og åpne menyen.

5 Bruk flere skjermer menyen for å velge en ny skjerm oppsett, der den sekundære skjermen som er koblet til via S-Video er enten et klonet bilde av normal desktop, en utvidelse av arbeidsområdet (dual view), eller sette den til din primære skjermen . Den sekundære skjermen skal registreres automatisk av skjermkortet hvis det er riktig tilkoblet.

6 Når du velger den nye skjermen klikk "OK" for å beholde de nye innstillingene etter skjermene oppdatere.

Hint

  • Hvis du bytter en TV eller annen skjerm til den primære skjermenheten, slår det tilbake før nedleggelse og bringe datamaskinen steder.