Hvordan Endre Etiketter og merkelapper på en MP3-spiller

Hvordan Endre Etiketter og merkelapper på en MP3-spiller


For å lytte til musikk på MP3-spilleren, må du først overføre musikkfiler til det fra datamaskinen. Som alle andre filer, musikkfiler har etiketter og koder på dem som bidrar til å organisere dem etter artistnavn, albumtittel, sangtittel og musikksjanger. Hvis du ønsker å endre etikettene, også kjent som koder, på en MP3-spiller, så kan du gjøre det med grunnleggende dataferdigheter.

Bruksanvisning

1 Koble den lille enden av USB-kabelen inn din MP3-spiller og deretter plugge USB-kontakten enden av USB-kabelen inn i datamaskinens USB-port.

2 Klikk på "Start" -knappen. Klikk på "Min datamaskin". Din MP3-spiller er oppført under "flyttbar lagring stasjoner." Dobbeltklikk på stasjonen for å åpne den, og klikk deretter i en mappe (de er vanligvis organisert etter artistnavn eller albumtittel) for å vise sang filer.

3 Endre en tag (spornummer, sangtittel, artistnavn eller albumtittel) ved å høyreklikke på den, velge "Gi nytt navn", legge inn det nye navnet på brikken og deretter trykke "Enter" -tasten.

Hint

  • Hvis du ønsker å redigere artistnavn eller albumtittel for et helt album, deretter endrer hele mappen med det nye navnet.
  • Klikk på "Trygg fjerning av maskinvare" -ikonet før du kobler til MP3-spilleren fra datamaskinen.