Hvordan endre farge til svart-hvitt med Photoshop 7

Hvordan endre farge til svart-hvitt med Photoshop 7


Photoshop 7 er et svært kostbart, men kraftig program, lastet med redigeringsfunksjoner. Brukte kopier kan kjøpes under $ 200. Det store antallet funksjoner gjør Photoshop 7 svært komplisert å bruke. Enkel redigering for eksempel endre et fargebilde til svart-hvitt er ikke intuitivt. Her er tre metoder for å endre et fargebilde til svart-hvitt.

Bruksanvisning

metode 1

1 Åpne en farge bilde i Photoshop 7.0 ved å velge "Fil" i hovedmenyen og velge "Open". Bla til bildet du ønsker å jobbe på og velger det. Du vil se bildet som vises i Photoshop arbeidsområdet.

2 Klikk på "Image" i hovedmenyen i Photoshop. Velg "Mode" og deretter "gråtoner". Bildet vil bli svart-hvitt. (Hit "CTRL" og "z" på samme tid for å angre en hvilken som helst endring redigering. I dette tilfellet vil denne gå tilbake til farge).

3 Lagre bildet med et annet filnavn. Det kan være lurt å holde fargen bilde for annen bruk.

metode 2

4 Åpne et bilde som i metode 1.

5 Trykk "SHIFT", "CTRL" og "u" knappen samtidig. En alternativ måte er å museklikk på "Image" i hovedmenyen, velg "justeringer", og velg "Mindre metning".

6 Gjøre andre justeringer som lysstyrke og kontrast, ved å klikke på "Image" i hovedmenyen, velge, "justeringer" og deretter "Brightness / Contrast". Du kan også legge til en fargetone ved å klikke på "Image" i hovedmenyen, velge "justeringer" og deretter velge "Color Balance".

7 Lagre bildet med et annet filnavn.

metode 3

8 Åpne et bilde som i metode 1.

9 Se etter popup-vinduet til venstre som har lag, kanaler og Bane faner. Hvis du ikke ser det, gå til "Windows" i hovedmenyen for Photoshop og velg "kanaler". Du skal se en pop-up vindu med kanaler åpne faner som viser fire rader av kanaler: RGB, rød, grønn og blå. RGB rad skal allerede være valgt. Dette viser den opprinnelige fargen fotografi. De andre kanalene er gråtoner (svart-hvitt) versjoner av bildet i rød, grønn og blå.

10 Velg "Red", "Green, eller" Blue "gråtoner kanal. Du har tre svart-hvitt-versjoner å velge mellom. Velg en som passer din smak.

11 Gjør andre justeringer som er beskrevet i kapittel 2. Det er mange alternativer for videre fotoredigering under "Image" og "justering" alternativer i hovedmenyen.

12 Lagre bildet med et annet filnavn.