Hvordan endre fargen på en tabellcelle

Hvordan endre fargen på en tabellcelle


HTML-tabeller legge ut nettstedet elementer på en nettside. Tabeller består av rader og kolonner, og hvert felt representerer en del av bordet. Disse feltene gir egenskaper for HTML-programmerere for å angi skriftstørrelse, border og bakgrunnsfarge. Tabellen cellens bakgrunn fargenyanser i cellen med en heksadesimal fargeverdi. Tabellen celle er representert ved hjelp av "<td>" HTML-koden og fargen endres med "bgcolor" tabellcelle eiendom.

Bruksanvisning

1 Åpne HTML-fil og bla ned til seksjonen med bordet ditt. En tabell er opprettet ved hjelp av "<table>" og "</ table>" tags. Innenfor disse to kodene er dine tabellrader og celler.

2 Sett inn en ny tabellcelle. Du kan sette inn en ny tabellcelle eller bruke en eksisterende celle. Tabellceller er laget ved hjelp av "<td>" og "</ td>" koder. Følgende gir deg et eksempel på en tabell med en rad og to tabellceller:

<Table>
<Tr>

&lt;td>First Cell&lt;/td>
&lt;td>Second Cell&lt;/td>

</ Tr>
</ Table>

3 Legg en bakgrunnsfarge til tabellceller. Den "bgcolor" egenskapen brukes innenfor "<td>" tag. I det følgende kode, blir tabellcellene 'farge endret til hvitt:

<Table>
<Tr>

&lt;td bgcolor="#ffffff">First Cell&lt;/td>
&lt;td bgcolor="#ffffff">Second Cell&lt;/td>

</ Tr>
</ Table>

Den heksadesimale verdien for hvit er "# ffffff". Det er mer enn 16 millioner farge heksadesimale verdier (se Ressurser) du kan bruke med websidene dine.