Hvordan Endre fieldset Color

Akkurat som navnet tilsier, er en fieldset et sett av informasjonsfelter utviklet innenfor en HTML-format. Når du utformer en fieldset utbygger må ta noen aspekter av stilen i betraktning: grensen, fargen av feltene og bakgrunnsfargen. Disse spesifikasjonene kan settes ved å implementere et ark Cascading Style (CSS) hvor alle de fieldset stilen egenskaper er buntet sammen. CSS er også praktisk fordi det vil sikre ensartethet hele siden uten å gjøre utbygger typen i spesifikasjonene stil hver gang det er en fieldset å designe.

Bruksanvisning

1 Hvordan Endre fieldset Color


Bestem hvilken farge du ønsker å endre fieldset til. Du kan gjøre dette ved å åpne HTML-dokumentet som inneholder fieldset i en nettleser. Bestem hvilken farge ordninger du ønsker.

2 Hvordan Endre fieldset Color


Finn stilarket som bestemmer stilen funksjonene i fieldset / s. Dette bør være mellom <style> koder innebygd mellom <head> taggene.

3 Hvordan Endre fieldset Color


Finn Hex ekvivalenter av de fargene du har valgt (se Ressurser for tabell).

4 Hvordan Endre fieldset Color


Endre fargene. De tre viktigste spesifikasjoner som må endres er:

border-color: #000000;
color: #000000;
background-color: #C0C0C0;

Dette eksemplet fikser grensen til svart, til felt farger til sort og feltet bakgrunnen grå fra den opprinnelige blå.

5 Hvordan Endre fieldset Color


Test endringene i en nettleser. Åpne HTML-filen i en nettleser av ditt valg og finne ut om du liker det eller ikke. Gjenta prosessen på nytt for å gjøre flere endringer.

Hint

  • Sørg for å sjekke syntaksen. En mindre feilstaver og resultatene kan ikke vise degGjør sikker stilarket er mellom hodet og stil koder.