Hvordan endre filformater: JPEG og WMF

WMF (Windows Metafile) er et vektorgrafikk format laget av Microsoft for bruk primært på Windows-systemer. Det er ikke et populært format for grafiske applikasjoner, spesielt de utenfor Windows. Bilder i dette formatet ofte må konvertere til andre formater for å være nyttig. På den annen side, JPEG (Joint Photographic Experts Group) er den mest populære bildeformatet på nettet fordi det kan opprettholde kvalitet mens komprimere filstørrelsen. Bildene er ofte konverteres til dette formatet. Mange alternativer finnes for konvertering mellom disse formatene.

Bruksanvisning

1 Prøv et gratis online omformer som Zamzar, som hindrer deg fra å måtte laste ned potensielt virus-laden programmer som tar opp plass på systemet. En enkel fire-trinns prosess som involverer museklikk og alternativ valg fullfører konverteringen. Men er du begrenset til filer ikke større enn 100 MB, og må avsløre din e-postadresse, fordi det er der nettstedet sender den konverterte filen.

2 Last ned, installere og kjøre en gratis konvertering program som Spesoft Free Image Converter. Fordi den ikke bruker Internett i løpet av behandlingen, er det egnet for bruk i områder uten nettilgang, slik som i flyselskapet hytter eller i distriktene. Du har ingen filstørrelse restriksjoner og kan endre størrelse, beskjære, snu og rotere bilder. Du kan også justere lysstyrke, fargetone og metning og bruke spesialeffekter som for eksempel skarphet, uskarphet og kontrast. Søknaden kan skape media RSS-feeds fra en mappe med bilder, eller enkelt lage miniatyrbilder.

3 Kjøpe, installere og kjøre et kommersielt program som Imageconverter Plus, som støtter over 800 bildeformater. Du kan konvertere mange filer samtidig gjennom gruppebehandling, endre størrelsen på bilder med den beste kombinasjonen av hastighet og kvalitet, lett email bilder eller laste opp bilder til Picasa Web Albums. Du kan også bruke spesielle effekter som vannfarger, glatting, gråtoner eller preging. Hvis du trenger en omformer for en stor organisasjon, tilbyr selskapet volumrabatter for kjøp av inntil 10 eksemplarer. En gratis prøveversjon er også tilgjengelig på nettstedet.