Hvordan endre form og Gradient farger i PowerPoint

Hver gang en stund, Mother Nature byr opp en regnbue, og noen andre kom opp med begrepet ROYGBIV, som står for rød, oransje, gul, grønn, blå, Indigo, Fiolett, men ved hjelp av Microsoft PowerPoint, du? er i stand til å kontrollere regnbuer av dine egne. Kalt gradienter, disse glidefremmende regnbuer tjene som bakgrunn og form fyller for presentasjoner. Gradienter trenger ikke være standard rød-til-fiolett regnbue; i PowerPoint, er det opp til deg å velge og endre gradient til dine behov.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint. Klikk på "Design" -fanen øverst på skjermen. Klikk på "Bakgrunn Styles", velg deretter "Format bakgrunn."

2 Klikk på "Gradient fyll" -knappen. Klikk deg inn på "Preset farger", og velg en ny gradient stil - PowerPoint vil vise den siste brukes.

3 Trekk ned "Type" -menyen til å eksperimentere med gradienten form, slik som diagonal, firkanter eller kommer fra midten.

4 Klikk hvor som helst på "Gradient stopp" rainbow linje for å legge til en ny farge til raset er gradient. Dra en av de eksisterende farge stopp - de små boksene representerer én farge på graderingen - til et nytt sted for å endre den delen av graderingen. Legg til flere farger ved å klikke på den lille "Legg til gradient stopp" -knappen, deretter dra stopp på plass på fargelinjen.

5 Klikk på "Close" for å lukke "Format Bakgrunn" vinduet og gå tilbake til å gli redigering.

Hint

  • Rediger gradienter inne PowerPoint figurer på samme måte. Klikk på en form på lysbildet, for eksempel et rektangel. Klikk på "Shape Fyll" -knappen på fanen "Drawing Tools" s bånd, og velg "Gradient". Klikk på "Flere graderinger," som åpner "Format Shape" -vinduet. Følg instruksjonene som starter med "Klikk på" Gradient fyll "-knappen.