Hvordan endre formen på Elev i Photoshop

Hvordan endre formen på Elev i Photoshop


Enten du ønsker å endre konturene av elevene å gjøre øynene dine likne de av en annen art, for å fjerne tegn på skade på øyet, eller for å rette opp en feil i et bilde, Adobe Photoshop filtre står klar til å hjelpe deg å oppnå dine mål. I stedet for den nitidige retusjering innsatsen du ville trenger hvis begrenset til mulighetene i Photoshop verktøykassen, Photoshop filtre legge hastighet og til kreative og korrigerende oppgaver.

Bruksanvisning

1 Aktiver Marquee verktøyet i Adobe Photoshop verktøykasse. Klikk og dra for å opprette et utvalg som starter over øyenbrynene, ender under kinnben og strekker seg utover hver side av ansiktet.

2 Åpne Vindu-menyen og velg "Lag" for å få opp lagpanelet hvis det ikke allerede er synlig. Åpne Lag-menyen, velg den "nye" undermenyen og velg "Layer via Copy" for å opprette et nytt dokument laget som inneholder området du har valgt. Dobbeltklikk på navnet på nytt lag og endre den til "Eyes".

3 Åpne Filter-menyen og velg "Liquify" for å få opp flytende-filteret grensesnittet. Klikk på Gjør flytende zoomverktøyet, klikk deretter på forhåndsvisningsbildet for å forstørre det til du kan se øynene og elever klart.

4 Bytt til Forward Warp verktøy. Sett børstetrykk til 100 og pensel størrelse til en radius mindre enn iris, men større enn pupillen i øyet.

5 Klikk og skyv konturene av elevene til å omskape dem. Endre penselstørrelse, tetthet eller trykk som er nødvendig for å kontrollere størrelsen og diameteren på området som påvirkes av Forward Warp verktøy og hastigheten som effekten gjelder.

6 Klikk på "OK" -knappen når elevene nå din ønskede formen. Adobe Photoshop gjelder din Gjør flytende effekt og du kommer tilbake til hovedprogrammet grensesnittet.

7 Lagre bildet som en lagdelt fil i Adobe Photoshop naturlige PSD-format for å beholde de endrede øynene som et eget lag. Dette gir deg fleksibilitet til å endre øynene videre på et senere tidspunkt, eller bruke bildet uten endring.

Hint

  • Bruk spisser og bloat verktøy hvis du bare ønsker å krympe eller forstørre elevene i stedet for å endre sin samlede geometri.
  • Hvis du er misfornøyd med din innsats, kan du bruke alternativet "Restore All" for å tilbakestille endringene, og prøv igjen.
  • Bruk Rekonstruks verktøy for å gå tilbake deler av bildet selektivt.
  • Gjør flytende skaper raskt Odd og selv truende effekter, spesielt ved høye innstillinger. Hvis portrettet du redigerer ikke er din egen, sørg for at motivet er godkjent endringene før du publiserer dem mye. Det er god form for å vise motivet arbeidet ditt før du spre den.