Hvordan endre frisyrer i Photoshop

Hvordan endre frisyrer i Photoshop


Ønsker du å endre frisyre, men ønsker en forhåndsvisning først? Photoshop, noen bilder av ulike stiler og et bilde av deg selv er alt som trengs. Med noen få verktøy og lag for å lage ulike utseende, kan du enkelt forhåndsvise nye deg.

Bruksanvisning

Klargjøre Photo

1 Hvordan endre frisyrer i Photoshop

Det første trinnet er å åpne bilde av deg selv i Photoshop. Hit "Ctrl-J" for å lage en kopi av bildet. I lagene ta blikket bort.

2 Hvordan endre frisyrer i Photoshop


Bruk den magnetiske lassoverktøyet (markert med gult) og skissere ansiktet og halsen.

3 Hvordan endre frisyrer i Photoshop


Gå til "Velg> Inverse" og deretter traff slette. Fjern øyet (se gul sirkel) ved siden av det opprinnelige bildet, slik at det nå er usynlig. Du bør sitte igjen med en ren hårløse deg.

Forbereder frisyre bilder

4 Kontroller at alle bildene er av samme størrelse som din headshot. Juster fotostørrelser og pikslene, slik at hvert bilde er utskiftbare.

5 Hvordan endre frisyrer i Photoshop

Åpne din første fotografi. Bruk magnet verktøyet og spore hair.Then gå til "Velg> Inverse" og trykk delete. Du bør sitte igjen med bare håret og en gjennomsiktig bakgrunn.

6 Gjenta prosessen ovenfor så mange ganger du har frisyrene du ønsker å prøve.

Come Together Now

7 Gå tilbake til den opprinnelige hårløse hode skudd.

8 Hvordan endre frisyrer i Photoshop


Trekk hver frisyre til sitt eget lag. Nå kan du flytte frem og tilbake ved hjelp av øyet til venstre for å se hvordan stilene ser.

9 Hvordan endre frisyrer i Photoshop


Der har du det, en ny deg. Skulle Zoe gå blonde? Kanskje, kanskje ikke, men forhåndsvisningen er moro og tar en bit av skrekken for å prøve noe nytt, noe som alltid er en god ting.

Hint

  • Gjør hvert fotografi du bruker samme størrelse. Jeg brukte 200 x 300.
  • Bruk "Edit> Free Transform" verktøy for å justere frisyrer på bildet.
  • Det er mange nettsteder som gjør jobben for deg, for eksempel thehairstyler.com, men det er godt å vite hvordan du gjør det selv, fordi da er du ikke begrenset og kan gjøre enhver stil.