Hvordan Endre Gateway

Hvordan Endre Gateway


"Gateway" er et vidt og uklart begrep om nettverkstilkoblinger. Rutere er en populær type gateway som brukes av husholdnings forbrukere og forretningsfolk å bygge nettverk flere datamaskiner og enheter for Internett-tilgang. Problemer kan oppstå hvis nettverket og ruteren (gateway) ikke kommuniserer. Microsoft inkluderer funksjonalitet i Windows 7-operativsystemet som automatisk vil endre innstillingene på datamaskinen for å hjelpe koble til en gateway.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows kulen logoen nederst på skrivebordet for å vise Start-menyen. Klikk på "Control Panel" fra menyen for å åpne et vindu. Skriv "adapter" i søkefeltet i øvre høyre hjørne av vinduet. Klikk på "Vis nettverkstilkoblinger" når den vises i søkeresultatene i midten av vinduet under "Network and Sharing Center" seksjonen.

2 Høyreklikk på nettverket (Ethernet) adapter som brukes for inngangsporten for å vise en pop-up menyen. Velg "Egenskaper" fra menyen, som åpner en dialogboks.

3 Klikk på "Nettverk" -kategorien til fronten av boksen.

4 Klikk og markere "Internet Protocol versjon 4 (TCP / IPv4)" under punktet "Denne tilkoblingen bruker følgende elementer." Klikk på "Properties" -knappen, som åpner en annen dialogboks.

5 Klikk på alternativknappen ved siden av "Motta IP-adresse automatisk." Klikk på "OK" -knappen. Vent til Windows for å automatisk endre (Internet Protocol) adresse IP på maskinen slik at den får tilgang til gateway (ruter).

Hint

  • Alternativt manuelt inn en IP-adresse i trinn 5 i stedet for å la Windows automatisk tilordne adressen. Se link i Referanse 1 nedenfor for mer lesing og støtte.
  • Sørg for at du er fysisk tilkoblet datamaskinens nettverksadapteren til gatewayen eller ruteren, for eksempel via en Ethernet-kabel.