Hvordan Endre GPS-programvare

GPS hjelper deg å komme fra ett sted til et annet ved å vise deg hvor du er og gi veiledning til hvor du skal. GPS-systemer leveres med programvare som inneholder informasjon om gjeldende status for veiene. Men som tiden går, adresser og veier kan endres, slik at du må endre programvaren. Dette kalles en programvareoppgradering, og du kan gjøre det fra din GPS selskapets hjemmeside.

Bruksanvisning

1 Naviger til din GPS selskapets hjemmeside. Hvis du er usikker på hva dette nettstedet er, se i din GPS anvisningen for adresse eller gjøre et Google-søk på navnet på produsenten.

2 De fleste GPS-enheter leveres med en USB-kabel for å koble til en datamaskin. Plugg GPS inn i datamaskinen din når du er på stedet.

3 Til din GPS selskapets nettsted, velg din modell av GPS. Deretter velger du alternativet for en programvareoppgradering. De fleste steder vil finne din GPS er koblet til datamaskinen og skanne den for å finne ut hva slags programvare du har. Så, hvis det er programvare du kan oppgradere til, vil arrangøren tilby deg som oppgradering. Avhengig av GPS og om selskapet, noen av disse oppgraderingene er gratis og noen koster penger. Klikk på oppgraderingen å laste den ned. Det skal overføre direkte til systemet.