Hvordan endre harddisk på en MacBook 13

Hvordan endre harddisk på en MacBook 13


MacBook 13 bærbare datamaskinen er en lett maskin designet for å være bærbar og energieffektive. Apple har designet MacBook 13 bærbare for å gjøre det mulig for deg å bytte ut eller oppgradere harddisken hjemme. For å endre harddisken i MacBook 13, må du åpne kabinettet og ta ut den gamle harddisken fra datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Slå av MacBook 13 og koble strømadapteren fra maskinen. Fjern alle eksterne enheter fra datamaskinen.

2 La den bærbare kjølig i 30 minutter før du åpner saken. Snu maskinen opp ned og plassere den på en ren, flat arbeidsområde.

3 Ta ut batteriet fra batteribrønnen ved å stikke en mynt til å vri batterilåsen i klokkens retning. Løft batteriet opp og ut av fjorden, og sett det til side.

4 Løsne de tre skruene som linje RAM døren langs innsiden av batterirommet. Ta tak i lange enden av RAM døren og vri den ut av batterirommet, være forsiktig med å bøye metallet. Sett RAM døren til side.

5 Rull ut harddisken flik og trekke harddisken ut av harddiskbrønnen og inn i batteribrønnen. Løft harddisken opp ut av batterirommet i sidene.

6 Skyv den nye harddisken inn i harddiskbrønnen til den er satt helt inn. Sett på RAM døren og fest den med skrutrekkeren.

7 Sett batteriet inn i batteribrønnen og lås den på plass ved hjelp av mynt til å vri batterilåsen i mot klokka. harddisk MacBook har blitt erstattet.