Hvordan endre hudtone i Photoshop CS4

Oppnå den ideelle solfylte tan, perfekt porselen utseende eller vedta hudfarge av en annen etnisitet kan være en kostbar, tidkrevende og ofte umulig prosess i det virkelige liv. For å endre hudfarge uten forpliktelse, er avhengige av Adobe Photoshop CS4, grafikkprogrammet fra Adobe Creative Suite. Endre hudfarge i Photoshop er ikke en ett klikk, men krever ingen blekemiddel, solkrem eller skadelige stråler.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Photoshop CS4. Klikk på "File". Klikk "Open". Finn bildet med hudfarge å endre, og dobbeltklikk på filnavnet for å åpne bildet.

2 Klikk på "Window" menyen og velg "Lag" for å åpne "Lag" -panelet. Ett lag show, kalt bakgrunn.

3 Klikk på "Lasso" verktøyet. Tegne en linje rundt en del av personens hud, slik som en utsatt arm. Omringe bare huden, ingen klær eller en del av bakgrunnen.

4 Høyreklikk på lassoed området, og velg "Layer via Copy." Legg merke til "Lag" -menyen inneholder en ny Layer 1.

5 Klikk på "Image" menyen. Klikk på "Justering". Klikk "Hue / Saturation".

6 Skyv "Hue" bar veldig sakte til venstre eller høyre for å gradvis endre fargen på huden. Flytt "Saturation" bar til høyre for å lyse i huden eller til venstre for å redusere glans og gjenskinn. Skriv ned tallene i "Hue" og "Saturation" boksene, og klikk "OK."

7 Klikk på bakgrunnslaget på "Layers" palett. Gjenta "Lasso" og "Layer via kopier" fremgangsmåte til å omgi en del av huden, så som en kinn eller panne.

8 Gjenta "Image", "justering" og "Hue / Saturation" prosess, men i stedet for å bruke skyve stolper, skriver tallene inn i boksene. Klikk på "OK" -vinduet. Dette sikrer hudfarge endringene er nøyaktig den samme over hele kroppen.

9 Gjenta prosessen, hver gang med start fra bakgrunnslaget, inntil alt hudfargen endres.

10 Klikk på ikonet i øvre høyre hjørne av "Lag" -menyen, og velg "Flat ut biletet." Klikk på "File" -menyen. Klikk "Lagre som". Gi bildet et nytt navn og klikk "Lagre".