Hvordan endre innstillingene på Linkedin-kontoer

Å ha en Linkedin-konto gir deg mange fordeler, men å holde informasjonen oppdatert og nøyaktig er nøkkelen i å gjøre kontakter. Du ønsker å være så synlig som mulig for å stadig utvide ditt nettverk. Du kan velge å bo så synlig som du vil, eller velge å være selektiv på hva slags informasjon du vil beholde synlig. Her er noen enkle måter å holde alle de ovennevnte under kontroll og få mest mulig ut av Linkedin-kontoer.

Bruksanvisning

Endre Linkedin Innstillinger

1 Besøk nettsiden Linkedin (se Ressurser nedenfor).

2 Logg deg på Linkedin-konto og starte fra hjemmesiden din. Hvis du ikke har en konto, kan du registrere deg ved å klikke på "Bli medlem" -knappen.

3 Rull nedover siden for å kartet. Nettstedet kartet inneholder mange kategorier og underkategorier i den.

4 Finn "Min konto" og deretter finne den underkategorien "Konto og innstillinger." Klikk på denne linken.

5 Se de tilgjengelige i å gjøre endringer i innstillingene dine valg. Velg mellom "Profilinnstillinger", "Home Page Innstillinger", "mottar meldinger" "" Personlig informasjon "og" Personverninnstillinger ".

Plukk innstillinger du ønsker å endre

6 Velg "Profile Settings" for å starte. Velg en underkategori, for eksempel "Min profil", ved å klikke på den aktuelle linken.

7 Velg den informasjonen du ønsker å endre. Plasser markøren på linken og klikk på den.

8 Fortsett å "motta meldinger" og klikk på underkategoriene du vil endre. Du vil finne "invitasjoner", "Kontakt", "Meldinger" og "e-post" her.

9 Gå videre til "Home Settings", der du kan angi hvilke spørsmål du vil tillate å vises på hjemmesiden din.

10 Sats på spesifikke "Personverninnstillinger". Disse innstillingene holde informasjonen så synlig eller privat som du velger. Du kan også velge å bli oppført eller ikke i nettverket katalogen.

11 Gå videre til "Personal Information" og gjøre de nødvendige justeringer ved å klikke på linken. Denne delen hjelper holde informasjonen så synlig som mulig innenfor Linkedin-nettverk.

12 Velg de områdene du ønsker å utvide. Den "nettverket" linken gir deg flere alternativer for å optimalisere bruken av kontoen din.

Hint

  • Hvis du er ny på Linkedin, lese gjennom alle innstillings kategorier for å maksimere din synlighet på Linkedin nettverk blant andre kontoer.
  • Ha alltid "Personvern" innstillinger oppdatert og være klar over den informasjonen du legger ut på nettet.