Hvordan endre innstillinger på Facebook

Dine Facebook-innstillingene kan du velge hvem du tillater å se profilen din side og all informasjon, bilder eller videoer. For å endre dine Facebook-innstillingene, trenger du bare å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook-kontoen. Du skal da rettes til hjemmesiden din.

2 Klikk på "Privacy" link som kan finnes på din Facebook-hjemmesiden.

3 Bestem hva innstillingen du vil endre. Du kan endre hvem som kan se profilen din og personlige opplysninger, som kan søke for deg og hvordan du kan bli kontaktet, hvilke historier om du blir sett på profilen din og gjennom dine venners nyhetsstrømmer, og hvilken informasjon programmer er i stand til å hente om du på Facebook. Klikk på hvilken kobling som passer dine behov.

4 Gå gjennom hver kategori, og velge de forskjellige nivåer av innstillingene du vil for hver del av din Facebook-profil.

5 Bestem hvem du vil tillate å se din profil, grunnleggende info og personlig info. Du har muligheten til å bare la venner se denne informasjonen, venner av venner eller ditt nettverk av venner; Du kan også tilpasse den.

6 Klikk på "Lagre" knappen etter noen innstillingene har blitt endret slik at nye innstillingene overstyre den gamle.

Hint

  • Ved å ikke tillate folk å søke for deg, vil det være vanskelig for den gamle videregående skole eller høyskole venner til å være i stand til å finne deg.
  • Du bør unngå å la alle se din personlige kontaktinformasjon.
  • Ikke lagre eventuelle endringer vil holde dine gamle innstillingene.