Hvordan endre kolonner fra tall til bokstaver i Excel 2007

Microsoft er et regnearkprogram som er en del av Microsoft Office-pakken av produktivitetsprogramvare. I 2007-versjonen av Microsoft Excel kolonnene er nummerert i stedet for bokstav. Hvis du nylig byttet fra 2003 til 2007-versjonen, kan du merke denne endringen med en gang. Hvis du ønsker å bytte fra den nye nummerert kolonne systemet tilbake til den mer kjente brev format så må du endre "R1C1" referanse stilvalg.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Excel 2007 til å åpne et tomt regneark. Finn "Office" -knappen øverst i venstre hjørne ved siden av exit-knappen. Klikk på "Office" -knappen.

2 Klikk på "Alternativer for Excel." En ny meny vises vinduet der du må klikke på "Formler" -kategorien.

3 Fjern markeringen for han "R1C1 Reference Style" boksen. Klikk "OK" for å lukke vinduet og lagre valgene. Dette vil endre kolonnene fra nummerert til lettered umiddelbart. For å endre R1C1 referansen stilen igjen bare revidere Alternativer for Excel og kontroller R1C1 boksen.

Hint

  • For Mac-operativsystemer. Åpne Excel og klikk på "Excel" -menyen øverst i venstre hjørne. Velg "Innstillinger" etterfulgt av "Generelt" overskriften. Dette er hvor du kan endre R1C1 stil.