Hvordan endre Locale Struts i Java

Hvordan endre Locale Struts i Java


Struts er komponenter av Java som tilbyr ulike locale sensitive JSP-tagger, som ofte brukes til å forenkle Java-programmer. De brukes også for å oppdatere internasjonalisering eller I18N, som er prosessen med software design for å støtte internasjonale språk og regioner. For å eliminere re-engineering eller restrukturering av I18N, må alle språk eller land støttes i denne plattformen. Endre lokalitets struts i Java er nødvendig for at denne funksjonaliteten.

Bruksanvisning

1 Kopier følgende kode og lagre den som din demo file:

g:> md localedemo

g:> cd localedemo

g: \ localedemo> rediger localedemo.jsp

// G: \ localedemo \ localedemo.jsp

<% @ Side language = "java"%>

<% @ Taglib uri = "/ WEB-INF / struts-html.tld" prefix = "html"%>

<% @ Taglib uri = "/ WEB-INF / struts-bean.tld" prefix = "bean"%>

<% @ Taglib uri = "/ WEB-INF / struts-logic.tld" prefix = "logikk"%>

<Html: html locale = "true">

<Body bgcolor = rosa>

<Bean: message key = "index.info" />

</ Body>

</ Html: html>

Flytt denne filen til F: \ tomcat41 \ webapps og begynne din søknad med JDK 1.4 som JAVA_HOME. Dette vil skape din mappe med navnet "struts-blank." Endre navnet på mappen som "localedemo" og kopiere JSP-filen på displayet over til den angitte webapps mappe.

2 Rediger eiendommen filer for de ulike steder oppført i struts rammeverk. Disse kan bli funnet i en fil som heter "application.properties", som ligger i mappen "F:. \ Tomcat41 \ webapps \ localedemo \ WEB-INF \ Classes \ ressurser" Dette er det eneste stedet å legge din egen eiendom fil, og det må nevne i forbindelse med språkkoden for de landene du jobber med. Her er noen språkkodeeksempler.

Tysk - de

Spansk - es

Norsk - en

Den tyske språket, når de er skrevet i I18N format, må plasseres i en eiendom fil som heter "application_de.properties" og alle de eiendoms filer knyttet til det må plasseres i ressurser mappen bare. Alle språk kan brukes fordi struts er ikke avhengig av noe språk, så Tyskland kan tildeles språkkoden "en" for engelsk i stedet for "de" for tysk. Eiendommen fil, men er avhengig av språkinnstillingene i nettleseren din, derav det er der det meste av redigeringen vil finne sted.

3 Etablere "to application.properties" filer for Tyskland og Spania, som angitt nedenfor:

f: \ tomcat41 \ webapps \ localedemo \ WEB-INF \ Classes \ ressurser \ application_de.properties

index.info = TYSKLANDf: \ tomcat41 \ webapps \ localedemo \ WEB-INF \ Classes \ ressurser \ application_es.properties

index.info = SPANIA

Du må også legge til denne teksten i application.properties filen til dette:

index.info = Struts opplæringen.

4 Legg til følgende oppføringer i "struts-config.xml" fil for alle eiendoms filer av de landene du jobber med:

<-! Meldings Resources Definisjoner ->

<Meldings ressurser parameter = "resources.application_es" />

<Meldings ressurser parameter = "resources.application_en" />

<Meldings ressurser parameter = "resources.application_de" />

<Meldings ressurser parameter = "resources.application" />

Relansere Tomcat-serveren og åpne nettleseren og skriv inn "http: // localhost: 8080 / localedemo / localedemo.jsp" som URL. Meldingen "ENGLAND" vises fordi IE standardspråket er "United States engelsk."

5 Åpne en ny "Internet Explorer," gå til sin "Verktøy" -menyen og velg "Alternativer for Internett." Velg kategorien "Generelt" i Internet Option dialogboksen og klikk på "Språk ..." -knappen. Når "Språkinnstilling" dialogboksen, klikk på "Legg til ..." knappen og inkluderer språkene for landene som er oppført på I18N prosjektet.

6 Velg "tysk" fra listen, eller et annet språk du foretrekker, og bruke "Flytt opp" for å plassere den på toppen av listen. Skriv inn URL som "http: // localhost: 8080 / localedemo / localedemo.jsp" for å se den forandringen du implementert i nettleseren din. Nettleseren vil nå vise meldingen "TYSK" fordi du bare gjort det standardspråket. Fra nå av kan du gi språket du ønsker for din Java struts prosjekt i nettleserens innstillinger.

Hint

  • Java har mange gratis online tutorials å velge mellom å hjelpe deg å lære denne effektive og avanserte web-teknologi. Du kan også delta i fora for å søke råd fra eksperter fra erfarne brukere av Java.