Hvordan endre lysstyrken av en Bitmap tekstur i Flash CS3

Hvordan endre lysstyrken av en Bitmap tekstur i Flash CS3


Adobe Flash CS3 brukes til mange formål, fra å lage annonser og animerte bannere for nettsteder å bygge hele nettstedet. Mange av bildene som brukes i disse Flash prosjektene er vektorbaserte bilder som er opprettet ved hjelp av programmer vektor verktøy. Men du kan også importere og bruke standard bitmap typen bilder som GIF eller JPEG. Men kan det være lurt å redusere lysstyrken på et bilde inne i Flash uten reimporting det. Du kan gjøre dette raskt og enkelt.

Bruksanvisning

1 Last inn bildet du vil bruke i Flash på datamaskinen din, enten ved å kopiere den fra et digitalt medium eller ved å skanne det inn.

2 Åpne Flash CS3. I dialogboksen som vises, velger prosjekttypen du vil bruke, eller åpne et eksisterende prosjekt.

3 Velg "Fil" fra menyen og velg "Import". Fra alternativene, velger du "Importer til Stage". I dialogboksen som vises, finn filen du lastet, velg den og klikk "Åpne".

4 Klikk på bildet til scenen for å velge det. Velg "Endre" danne menyen og velg "Convert to Symbol". I dialogboksen som vises, velger "Movie Clip" og klikk "OK."

5 Gå til "Properties paletten, og klikk for å åpne" Color Effect "alternativer. Klikk på" Style "-menyen og velg" Brightness ". Bruk glidebryteren for å redusere lysstyrken til det du ønsker. Lagre arbeidet ditt.