Hvordan endre lysstyrken i et bilde i Excel

Alternativet lysstyrke styrer hvor mye lys det er i et bilde. I Microsoft Excel 2007, kan du bruke "Lysstyrke" -knappen for å kontrollere mengden av lys i et bilde som ligger innenfor regnearket.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Excel, og åpner en arbeidsbok som inneholder et bilde, eller starte en ny, blank arbeidsbok og sette inn et bilde som du ønsker å endre lysstyrken.

2 Klikk for å velge bildet som du ønsker å endre lysstyrken. Bildet vil bli omgitt av hvite størrelseshåndtakene.

3 Velg "Format" -fanen øverst i Excel-skjermen. Den "Format" bånd vil da bli vist.

4 Finn "Adjust" gruppe i "Format" bånd og klikk på "Brightness" -knappen. En rullegardinlisten vises med lysstyrke alternativer du kan bruke på det valgte bildet.

5 Hold musen over en markering i "Lysstyrke" drop-down listen for å se resultatet vises i det valgte bildet. De fire øverste alternativene øke mengden av lysstyrken i bildet, med den lyseste alternativet å være den øverste alternativet. De fire nederste alternativene vil øke mengden av lysstyrken i bildet med bunnen utvalget være den mørkeste alternativet. Den midtre valg (0 prosent normal) vil sette bildet tilbake til normalt nivå av lysstyrke.

6 Velg lysstyrken du ønsker å bruke på det valgte bildet. Den nedtrekkslisten lukkes, og du vil bli brakt tilbake til justerte bildet.