Hvordan endre Mail Forwarding

Hvordan endre Mail Forwarding


Personer med flere boliger, inkludert de som har sesongmessige eller feriehjem eller en egen bolig for jobben sin, kan benytte seg av videresending av post-tjenesten på postkontoret. Folk kan også bruke denne tjenesten når de tar en lengre ferie eller når de flytter. Den lar folk til å motta e-post eller paychecks på en riktig måte, og kan unngå å bli sent på en regning betaling. Videresending av post er en midlertidig tjeneste.

bruksanvisning

1 Be om en endring av adresse kit fra postkontoret. Fyll ut skjemaet følger med i pakken som indikerer om endring av adresse er midlertidig eller permanent. Denne tjenesten er gratis. Bruk blå eller svart blekk til å fylle ut skjemaet.

2 Send det utfylte adresseforandring kit minst to uker før du trenger det for å tre i kraft. Dette forhindrer en unødvendig forsinkelse i å motta sjekker eller regninger.

3 Skriv at adresseendring er midlertidig, hvis det er tilfelle, og fylle på anviste områder for når du vil at tjenesten skal starte og slutte.

4 Endre post videresending av informasjon om din adresse for videresending av endringer før sluttdatoen for den opprinnelige videresending av post forespørsel. Fyll ut en annen endring av adresse kit på postkontoret som reflekterer den informasjonen endring.

Hint

  • Fyll ut adresseforandring skjema på nettet, hvis du foretrekker det, ved å gå til United States Postal Service.
  • Vurder å bruke premien videresending av post-tjenesten på postkontoret. Med denne tjenesten postkontoret skip e-post til deg en gang i uken i minst to uker eller så lenge som et år. Denne tjenesten krever en påmeldingsavgift og en ukentlig forsendelse gebyr.