Hvordan endre mengden av Days Internet Explorer Holder History

Internet Explorer vil holde en logg over nettsteder du har besøkt. De er synlig etter dato, besøksfrekvens, etter ordre besøkt, eller alfabetisk etter område. Her er noen tips om å endre mengden av dager Internet Explorer holder historie.

Bruksanvisning

Instruksjoner om å endre mengden dager Internet Explorer Holder History

1 Bestem hvor mange dager du vil at Internet Explorer for å holde disse historiene før du sletter dem. Noen ganger kan du være å gjøre forskning og vil lagre din historie for å være i stand til å finne nettstedet du har besøkt nylig.

2 Åpne Internet Explorer, og musen opp til der det står Tools ovenfor verktøylinjen.

3 Klikk på Verktøy, og slippe til bunnen der det står Alternativer for Internett.

4 Velg Alternativer for Internett, og et vindu med flere faner - du vil den skal vise kategorien Generelt.

5 Se på den andre delen - den er merket History, med knapper for sletting og innstillinger. Klikk på Innstillinger.

6 Søk etter skjermen som forteller deg hvor mange dager det holder sider i historien - det vil være på bunnen.

7 Skriv inn ønsket antall dager, eller velg "0" hvis du ikke vil at historien frelst. Klikk på OK og deretter OK igjen for å lukke det forrige vinduet, eller slette for å slette loggen som allerede er lagret.

Hint

  • Hvis du arbeider på en delt datamaskin, kan det være lurt å angi antall dager til null, så ingen kan gå tilbake samme vei og prøve å hacke inn noen sikre steder du besøker som kan ha din personlige informasjon som er lagret.
  • Dette betyr ikke alltid slette alle filene på enkelte operativsystemer. Du må kanskje gå inn i favoritter og fjerne historie der for å fullstendig utrydde den allerede er lagret historie.