Hvordan Endre Mine NAT innstillinger Med Virgin Mobile Broadband

Hvordan Endre Mine NAT innstillinger Med Virgin Mobile Broadband


Nettverksrutere, som Virgin Mobile MiFi mobile bredbåndsruter, bruke NATer å forhandle utsiden internettadresse med den interne nettverksadresse. NAT innstillingene på ruteren kan ha en innvirkning på din evne til å bruke spillsystemer eller andre Internett-tilkoblede enheter. Selv om du ikke kan spesielt endre NAT innstillingene på Virgin Mobile MiFi, kan du justere hvordan de brukes til enheter i nettverket via port forwarding.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din MiFi fra en enhet som er koblet til den via en trådløs tilkobling. Start en nettleser og skriv: "192.168.1.1" og trykk "Enter". Skriv inn passordet som du opprettet da du satte opp MiFi. Ordet "admin" er standard passord.

2 Koble enheten til nettverket som du må endre NAT innstillinger.

3 Klikk på "WiFi" i menylinjen og velg "WiFi Status" fra alternativene. Finn den enheten du ønsker å endre NAT innstillingene i listen under "WiFi klienter." Klikk på linken i kolonnen "IP Type" ved siden av den enheten som er merket "DHCP".

4 Skriv inn en IP-adresse for enheten. Siden MiFi vil bare tillate fem enheter å koble til, kan du sikre ingen problemer hvis du setter inn adressen til å være: "192.168.1.6", og deretter bruke innstillingene. Note, må du sette denne enheten til å bruke denne statisk IP-adresse også.

5 Klikk på "Advanced" i MiFi menylinjen og velg "Port Forwarding". Klikk på boksen ved siden av den type porter som du ønsker å videresende til venstre og deretter inn den statiske IP-adressen i boksen til høyre. Hvis du ikke vet hva slags porter, kan du videresende dem alle ved å sjekke alle boksene og sette den samme IP-adressen i alle rom. Klikk på "Apply". Enheten er nå utenfor NAT filtrering av MiFi. Merk at dette vil la enheten på at IP-adressen ubeskyttet av Virgin Mobile brannmur. Vanligvis bør du bare gjøre dette for et spill system.