Hvordan endre mobilnummer i Yahoo Messenger

Hvordan endre mobilnummer i Yahoo Messenger


Legge til et mobilnummer til Yahoo Messenger-programmet på PC-en kan du motta meldinger via SMS, selv om du er borte fra datamaskinen. For å endre antallet forbundet med Yahoo Messenger-konto, må du først fjerne den opprinnelige nummeret fra Yahoo Messenger Preferences delen. En bekreftelseskode blir sendt til det nye nummeret for å bekrefte at du er eieren; en gang bekreftet, kan du angi om du vil at meldingene videresendt til det nye nummeret.

Bruksanvisning

1 Åpne Yahoo Messenger-programmet på datamaskinen og logge på kontoen din.

2 Velg "Messenger" fra menylinjen og velg deretter "Preferences". Alternativt kan du bruke "Ctrl-Shift-P" hurtigtast for å få tilgang til innstillingene.

3 Velg kategorien "Mobile" og velg "Edit Mobilnummer". Velg "Slett Number" og klikk "Slett" for å bekrefte at du vil fjerne det gamle nummeret fra Yahoo Messenger.

4 Lukk og åpne Yahoo Messenger-programmet for de endringene du har gjort i tre i kraft.

5 Klikk på mobiltelefonen rett under din Yahoo Messenger brukernavn og velg "Set up Mobiltelefon."

6 Velg land fra nedtrekkslisten og skriv deretter inn den nye mobilnummeret du vil bruke.

7 Klikk "Fortsett" for å sende en bekreftelseskode til nummeret du har angitt. Skriv inn bekreftelseskoden i boksen, klikk på "Next" og deretter "Ferdig" for å legge det nye nummeret.

Hint

  • For mobile versjoner av Yahoo Messenger, åpner Yahoo Messenger mobilsiden (link i Resources) og klikk på "Send meg en link knapp." Skriv inn ditt mobilnummer og klikk "Send meg en link" for å motta en tekstmelding med installasjon og oppsett instruksjoner for enheten.