Hvordan endre Øyefarge i Photoshop?

I stedet for å skli på rosa briller for å se verden på en ny fargetone, prøv å endre øynene helt. Ta på deg et nytt utseende ved å endre øyenfarge med Photoshop, bilderedigeringsprogramvaren fra Adobe. Selv om du kan endre din øyenfarge i det virkelige liv med kontakter, Photoshop kan du prøve på hvert øye farge tenkelig, inkludert de som ikke selges av kontakter produsenter. Photoshop funksjonalitet er også langt mindre inngrep enn å plassere plast i øynene dine og gir deg en regnbue utvalg av utseende i bildene i løpet av sekunder.

Bruksanvisning

1 Begynn Photoshop og klikk på "File". Klikk "Open" og finn bildet med øyenfarge til å endre. Klikk på bildet filnavnet og klikk på "Open" knappen.

2 Klikk på "Magnify" -verktøyet, som ser ut som et forstørrelsesglasset. Zoom inn så personens øyne er store og sentrert i Photoshop lerretet. Hvis det er lettere for deg å jobbe i et større område, zoome inn på bare ett øye.

3 Klikk på "Lasso" -ikonet. Tegn et omriss rundt personens iris på ett øye, den fargede delen av øyet.

4 Høyreklikk inne der linjene blinker og velg "Layer via Copy." Selv om bildet ikke endres, bør du være oppmerksom på en ny Layer 1 i "Layers" palett på høyre side av skjermen.

5 Klikk på "Image" menyen. Klikk på "Justeringer". Klikk "Hue / Saturation" fra fly-out menyen. Dra vinduet til side slik at du fortsatt kan se personens øyne.

6 Skyv "Hue" bar til venstre eller høyre for å kjøre gjennom farge regnbueørret og forandre øyenfargen. Pugg eller skrive ned nummeret i "Hue" boksen og klikk "OK" -knappen. Nå den person har to forskjellige fargede øyne.

7 Klikk på bakgrunnslaget i "Layers" palett. Gjenta "Lasso" og "Layer via Copy" prosess. Klikk på "Image", "justeringer" og "Hue / Saturation" igjen. I stedet for å skyve "Hue" bar, skriv inn nummeret fra det andre øyet slik at øynene er i samme farge.

8 Klikk på "OK" -knappen. Høyreklikk et av lagene i "Layers" palett, og velg "Flat ut biletet." Paletten går tilbake til et enkelt lag. Klikk på "File" -menyen. Velg "Lagre som". Klikk på "Lagre" -knappen for å overskrive originalbildet eller skriv inn et nytt navn på bildet for å bevare det opprinnelige, og klikk deretter på "Lagre" -knappen.

Hint

  • Eksperimenter med morsomme og funky øyenfarger som Liz Taylor fiolett, Vampire rød, zombie hvit ut og noe annet å gi bildene dine et løft. Dette er også en måte å "prøve på" kontakter før du gjør en comitment å kjøpe fargede seg.