Hvordan endre Øyefarge Med Photoshop Elements

Hvordan endre Øyefarge Med Photoshop Elements


Adobe Photoshop er en massiv og kraftig grafikk program som kan utføre nesten alle grafikk oppgave du måtte ha. Men det er også kostbart og komplisert. For de fleste formål, kan Photoshop Elements (som er enklere og mindre kostbare) få jobben gjort, spesielt hvis de gjør litt grunnleggende fotoredigering. For eksempel, hvis du har et bilde av deg selv eller noen andre som du ønsker å endre fargen på øynene i bildet, kan du gjøre dette raskt ved hjelp av Photoshop Elements.

Bruksanvisning

1 Legg fotografiet som du vil arbeide med på datamaskinen din, enten ved å skanne den inn eller overføre det fra en digital kilde som et kamera eller et SD-kort.

2 Åpne Photoshop Elements. I "Start" vinduet som åpnes, klikker du på "Rediger" fanen.

3 Velg "Image" fra menyen og velg "Endre størrelse". Fra alternativene, velger "Image Size". I dialogboksen som dukker opp, endre "interpolering" til "Bikubisk Jevnere" og øke bildestørrelsen (dobbel eller trippel skal fungere). Klikk på "OK".

4 Hold nede "Shift" -tasten og bruke "Elliptical Marquee" verktøyet for å velge iris. Deretter holder du nede "Alt" -tasten og bruke den til å fjerne merkingen elevene. Du skal nå ha bare iriser selv valgte.

5 Velg "Forbedre" og deretter "Adjust Color" og klikk "Hue / Saturation". I dialogboksen som dukker opp, justere fargetone og metning glidere til du er fornøyd med fargeendring. Klikk på "OK".

6 Gjenta trinn 3, men denne gangen endre bildet tilbake til sin opprinnelige størrelse. Velg "File" og klikk "Lagre som". Gi filen et navn og lagre den som en høyoppløselig JPEG.