Hvordan endre passordet for en Access-database

Hvordan endre passordet for en Access-database


Microsoft Access har vært kjent for å appellere til nybegynnere database brukere. Utstyrt med klare til bruk maler, gjør Tilgang brukerne raskt opprette og utvikle databaser for personlige eller forretningsmessige formål. Microsoft Access har også funksjoner som er utviklet for å øke produktiviteten samtidig som dine data sikret og organisert. For å sikre fullstendig sikkerhet for dine verdifulle data, men du trenger å regelmessig endre passordet ditt ved hjelp av verktøyene i Access selv.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Access database og lage en ny modul.

2 Skriv linjen "Option Explicit" hvis det er ikke der ennå. Som standard vil databasen ikke har et sett passord slik at du oppretter en vil sikre at dine data vil bli beskyttet mot uautorisert tilgang. Kontroller at passordet du satt følger hovedregelen for å skape et sterkt passord, noe som krever en kombinasjon av tall, bokstaver og spesialtegn.

3 Referanse Microsoft ActiveX Data Objects 2.x Library (hvor 2.x er 2.1 eller senere) for å sørge for at koden skal kjøre. Gå til Verktøy-menyen i Visual Basic Editor og velg ActiveX Data Objects (ADO) Library boksen.

4 Skriv inn riktig ADO prosedyre for å utføre din ActiveX database program (Se Referanse for ADO prosedyrekode). Test funksjonen ved å klikke Run Sub / Userform på Run-menyen i Microsoft Access. Hvis du får noen feil, har du tastet riktig kode for den nye databasepassord søknad riktig.

5 Lukk Microsoft Access og åpne databasen. Programmet skal nå be deg om å skrive inn et nytt databasepassord. Gjør dette regelmessig for å maksimere sikkerheten og personvernet for dine data.