Hvordan endre rekkefølgen på standard Artikler i WordPress MU

Hvordan endre rekkefølgen på standard Artikler i WordPress MU


WordPress MU er en multi-user blogg nettverk som tillater brukere å registrere seg og kjøre sin egen blogg gjennom nettstedet. Dette er den samme, i hvert fall i prinsippet, som blogger vert på WordPress.com. Som standard, rekkefølgen på sider på hovedindeksen er omvendt kronologisk, og brukere med administratortilgang til sine blogger kan endre denne innstillingen individuelt ved å redigere WordPress sløyfe i Temaredigering av deres nettsted.

Bruksanvisning

1 Logg inn på admin kontrollpanelet til WordPress MU bloggen du ønsker å tilpasse. Du trenger "Administrator" eller "Super admin" tillatelser til å fullføre denne prosessen; hvis du ikke har disse, ta kontakt med administratoren for bloggen din eller eieren av bloggen nettverket og be henne om å gjøre dette for deg.

2 Klikk på "Plugins" fra den store menyen på venstre side av skjermen, og klikk på "Legg til ny." Dette åpner WordPress Plugin Directory, hvor du kan legge til et stort antall tilpasninger til nettstedet.

3 Type "cbnet Ulike innlegg per side" i tekstfeltet i midten av skjermen, og klikk deretter på "Søk Plugins". Når søkeresultatene vises, finn "cbnet Ulike innlegg per side" og klikk på "Install Now" linken rett under tittelen. Den plugin tar noen få sekunder å installere; Når denne prosessen er ferdig, klikker du på "Aktiver Plugin" linken.

4 Klikk på "Settings" på venstre menylinjen. Klikk på "DiffPostsPerPage" alternativet som vises.

5 Kryss av i boksen ved siden av "Home" alternativet, klikk deretter på rullegardinmenyen og velg innlegget rekkefølgen du vil din viktigste blogg indeksen til å bruke. Du kan også angi antall innlegg på siden, og sette disse alternativene for kategori, arkiv, søk og tag sider fra denne menyen ved å klikke den aktuelle boksen og endre innstillingene på samme rad. Klikk "Lagre alle" etter å gjøre dine valg.

6 Gå til bloggen din hjemmeside og se om endringene har trådt i kraft riktig. Hvis de ikke har, gå tilbake til admin panel og kontroller at innstillingene i "DiffPostsPerPage" -menyen er lagret riktig, oppdatere dem hvis dette ikke er tilfelle.