Hvordan endre språkinnstillinger i Microsoft Office 2003

Hvordan endre språkinnstillinger i Microsoft Office 2003


Microsoft Office 2003 er en av de mest innovative kontor og hjem programvareverktøy som noen gang er laget. Programmet bundle lar deg fullføre en rekke oppgaver som tidligere ville ha tatt timer eller dager. Programmet har blitt oppgradert gjennom årene for å være inkluderende av flere språksett. Men noen ganger disse kan komme i veien for redigering hvis MS Office tror du prøver å bruke det språket i motsetning til engelsk.

Bruksanvisning

Hvordan endre språkinnstillinger i Microsoft Office 2003

1 Bruk "Start" -menyen for å få tilgang til Microsoft Office Bruk musen og venstre-klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av Microsoft Windows Deretter går du til "Alle programmer" og venstre-klikk på den..; en undermeny åpnes. Velg Microsoft Office 2003.

2 Bla gjennom Microsoft Office i Start-menyen for å nå "Microsoft Office-verktøy". Når du klikker på Microsoft Office 2003 en undermeny vil åpne; bla og venstreklikk på "Microsoft Office-verktøy".

3 Rull til «Microsoft Office 2003 Språkinnstillinger". Når du er inne på "Microsoft Office-verktøy" undermenyen, må du bla til "Microsoft Office 2003 Språkinnstillinger" og venstreklikk for å åpne.

4 Legg til eller fjern språkene som ønsket, og lagre. En språkinnstillinger felt der du kan legge til eller fjerne ønskede språk. Klikk "OK" når du er ferdig for å lagre de nye innstillingene.

Hint

  • Du kan alltid følge disse trinnene ovenfor for å reversere alle endringer du har gjort.
  • fjerne bare språk som du ikke har tenkt å bruke.