Hvordan endre standard Outlook-kalenderen

Hvordan endre standard Outlook-kalenderen


kalenderfunksjonen i Microsoft Outlook er nyttig for å sette opp din ukeplan, langsiktig planlegging og dag-til-dag avtaler. Som standard er kalenderen lagt ut på en bestemt måte. Men det finnes ulike måter du kan gå om å tilpasse kalenderen for å møte dine egne behov. Bruk disse trinnene for å endre tidsskala på kalenderen, bakgrunnsfarge og skrifttype, vises ukenummer, vises tidsområde og andre alternativer.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Outlook. Open "Kalender".

2 Endre tidsskalaen i kalenderen. Som standard er det satt til et intervall på 30 minutter. I "Kalender", høyreklikker du et tomt område i nettet. Klikk på "Andre innstillinger". Under "Dag", velg det tidsintervallet du vil ha i "Time Scale" -liste.

3 Endre bakgrunnsfarge. Klikk på "Verktøy" -menyen. Velg "Valg", og klikk "Kalenderalternativer." I "Bakgrunnsfarge" velger du den fargen du ønsker. Fargen vil dukke opp på "Day" og "arbeidsuke" visninger.

4 Endre skriften på kalenderen. Klikk på "Verktøy" -menyen. Velg "Alternativer". Klikk på "Annet" -kategorien. Klikk på "Avanserte alternativer". Under "utseende Options", velg "Skrift." Velg skriften du vil.

5 Vis ukenummer i kalenderen hvis du bruker "Month" visning. Klikk på "Tools". Velg "Options." Klikk "Kalenderalternativer." Klikk "Vis Ukenumre i Dato Navigator". Denne funksjonen lar deg se nummererte uker i året.

6 Tilpass arbeids uken alternativer. Klikk på "Verktøy" -menyen. Klikk på "Options." Klikk "Kalenderalternativer." Slik velger ulike dager for arbeidsuken i boksene ved siden av de dagene du vil. Velg første dag i arbeidsuken i «Første dag i uken". Du kan også gjøre dette for den første uken av året, og den første og siste timene av arbeidsdagen. Angi ganger i "Start Time" og "End Time" bokser.

7 Endre den viste tidsperioden av kalenderen. I "Kalender" velge ett av tre knapper: "Dag", "Uke" eller Måned.

Hint

  • Du kan også opprette en kalender i tillegg til standardkalenderen, slik som en sportsbil praksis tidsplan. Klikk på "File" -menyen. Klikk på "New". Velg "Calendar." Navnet kalenderen. Den vil vises under standardkalender i "Kalender navigasjonsruten."