Hvordan endre størrelsen på Artboard på Illustrator CS4

Hvordan endre størrelsen på Artboard på Illustrator CS4


Illustrasjonsbrett i Adobe Illustrator CS4 er lerreter som du legger dine kunstverk på. Du kan ha opptil 100 illustrasjonsbrett i en Illustrator-prosjektet, i forskjellige størrelser og former, plassert på skjermen som er nødvendig for prosjektet, inkludert å ha illustrasjonsbrett overlappe hverandre. Du kan velge en opprinnelig størrelse for en artboard når du legger det til i prosjektet, deretter endre størrelsen hvis du for eksempel skisser på at artboard ikke fylle den.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Illustrator CS4. Klikk på "Artboard" -verktøyet i verktøypanelet og trekke en artboard.

2 Dobbeltklikk på "Artboard" verktøy for å åpne Artboard vinduet Alternativer.

3 Skriv inn en ny bredde for artboard i "Bredde" tekstboksen og en ny høyde i "Høyde" tekstboksen. Klikk på "Orientering" ikoner for å bytte fra stående til liggende retning. Klikk på "OK".

Hint

  • Klikk på "proporsjoner" boksen for å holde høyde-til-bredde proporsjoner, eller sideforhold, det samme som du endrer størrelse på artboard. Hvis du sjekke "proporsjoner" boksen, inn i en ny høyde eller bredde vil automatisk justere den andre dimensjonen, holde proporsjonene samme.
  • Du kan også endre størrelsen på artboard med dimensjonering håndterer i hjørnene og på sidene av artboard. Hvis du har krysset av for "Behold proporsjoner", heter det artboard vil beholde samme form som du endre størrelsen.