Hvordan endre størrelsen på digitale bilder fra 3.8M til 2M

På grunn av den generelt lille størrelsen på bildefiler, de fleste bilde verter og file-transfer verktøy tilbyr generøse mengder av plass til å laste opp bilder. Men hvis du sender bildene i en batch, kan du oppleve at bildene overskrider plassen grensene for verktøyet. Hvis du har massevis av bilder rundt størrelsen på 3.8MB fil, kan du klippe dem i to med et bilde resizer og laste opp dobbelt så mange bilder på en gang.

Bruksanvisning

SuperResizer

1 Last ned en gratis kopi av SuperResizer å endre størrelsen på 3.8MB bildene ned til 2 MB. Utdrag SuperResizer fra sin ZIP beholder, og deretter starte programmet ved å klikke på programmets "English" -knappen.

2 Klikk på SuperResizer er "Velg bilde Folder" for å peke programmet til plasseringen av mappen som inneholder bildene du ønsker å endre størrelsen.

3 Dra "Bildekvalitet" ned til 53, og deretter klikker du på "Start". De endrede bilder vil bli lagret i en "Tommelen" -mappen, på innsiden av den opprinnelige bildemappen.

Bulk Image Resize Administrer

4 Last ned og installer en gratis kopi av Bulk Image Resize Manager for å endre størrelsen på 3.8MB bilder. Start programmet etter at du har installert den.

5 Klikk på "Browse" knappen ved siden av "Source Folder Location" -feltet. Finn mappen som inneholder bildene dine ved hjelp av explorer vinduet filen som dukker opp. Klikk på "Browse" knappen ved siden av "Target Folder Location" felt, for å velge en output mappe for de endrede bilder.

6 Skriv "53" til "Size Endre Ratio" feltet, og klikk deretter på "Endre Bildestørrelse" -knappen.

EMCO Photo Resizer

7 Bruk EMCO Photo Resizer å endre størrelsen på 3.8MB bilder. Last ned en gratis kopi av programmet og installere det. Start Photo Resizer.

8 Klikk på mappeikonet som er plassert ved siden av "Read Images From" -feltet for å velge din kilde bildemappen. Velg output mappe. Klikk på mappeikonet som er plassert ved siden av "Lagre bilder til" -feltet.

9 Dra "New Image JPEG Compression" slider ned til 53 prosent. Klikk på "Endre størrelse" -knappen for å begynne å endre størrelsen på bildene dine.