Hvordan endre størrelsen på en AVI fil

Hvordan endre størrelsen på en AVI fil


Oppløsningen, eller bildekvaliteten, for en videofil dikterer sine fysiske dimensjoner på dataskjermen skjerm. Du kan endre størrelsen på et AVI videofil ved å endre oppløsning ved hjelp av standard videospiller som følger med datamaskinens operativsystem. Inngrepet er enkelt og like, uavhengig av om du bruker en PC eller en Mac videospiller. Videospilleren vil ikke ikke endre innholdet i AVI-fil, bare størrelsen på vinduet som viser innholdet.

Bruksanvisning

Endre størrelse på AVI på Mac

1 Last ned en AVI plug-in program til datamaskinens skrivebord slik standard QuickTime Player kan lese AVI fil; for eksempel, Perian plug-in program. Dobbeltklikk på filen når den er lastet ned, og følg menykommandoer å installere programmet. Start Mac for å unngå eventuelle problemer med datamaskinens operativsystem.

2 Dobbeltklikk på "Programmer" -mappen inne i Mac-ens harddisk for å åpne vinduet. Bla ned til standard QuickTime Player-programmet. Start programmet ved å dobbeltklikke på ikonet.

3 Dra AVI fil på QuickTime Player ikon - ikonet vil være i Dock enten i skjermens nedre eller venstre. Vent som en video-vinduet vises på skjermen.

4 Velg "Lagre som" fra "File" drop-down menyen på toppen av skjermen.

5 Gi nytt navn til AVI fil som kommer til å bli endret i "Navn" -kolonnen øverst i vinduet som har dukket opp på skrivebordet. Velg "Desktop" fra "Steder" -menyen i midten av vinduet.

6 Velg et filformat som vil resultere i en annen størrelse for den lagrede filen fra "Format" drop-down menyen. For eksempel vil velge "iPod" resultere i en mindre fil enn den opprinnelige AVI fil, og "HD 720p" vil resultere i en større fil. Klikk på "Lagre" knappen nederst i vinduet. Avslutt QuickTime Player.

Endre størrelse på AVI på en PC

7 Last ned en AVI plug-in program slik at standard Windows Media Player kan lese AVI fil; for eksempel, K-Lite Codec Pack plug-in program. Dobbeltklikk på filen når den har lastet ned og følg menykommandoer å installere programmet. Start PCen på nytt for å unngå eventuelle problemer med datamaskinens operativsystem.

8 Start Windows Media Player ved å velge den fra "Start", "Alle programmer" pop-up menyen.

9 Dra AVI fil på ikonet for Windows Media Player - ikonet er i verktøylinjen nederst menyen på skjermen. Vent som en video-vinduet vises på skjermen.

10 Velg "Lagre Media As" fra "File" drop-down menyen øverst til venstre på programmets skjermen.

11 Gi nytt navn til AVI fil som kommer til å bli endret i "Navn filen" tekstfeltet nederst i vinduet. Velg "Desktop" fra rullegardinmenyen øverst i vinduet.

12 Velg "alle filer [.]" Fra rullegardinmenyen "Lagre filtypen" for å lagre filen som en ny størrelse Windows Media Video-fil (WMV). Klikk på "Lagre" knappen nederst i vinduet. Avslutt Windows Media Spiller.

Hint

  • Endre størrelsen på en AVI-fil endrer ikke sin resolusjon.