Hvordan endre størrelsen på rammer i Dreamweaver

Dreamweaver gjør prosessen med å lage et ramme på websiden raskt og enkelt. Når du først opprette et ramme, vil du bli gitt to rammer som er av samme størrelse. Du vil sannsynligvis ønske å endre størrelsen på en eller begge av disse rammene for å få det utseendet du ønsker for ditt nettsted. Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre størrelsen på disse Dreamweaver rammer.

Bruksanvisning

1 Begynn Dreamweaver. Åpne et eksisterende dokument som allerede inneholder en ramme, eller starte en ny HTML tomt dokument og velg "Endre" -knappen, velg "Ramme" og klikk på en av alternativene for å legge rammer til dokumentet.

2 Legg merke til at du har minst to rammer, nå. Grensen av rammen er markert med heltrukken linje grå, noe som kalles en rammekanten.

3 Klikk og hold på rammen grensen med musen og dra den enten til venstre, høyre, opp eller ned.

4 Se kolonneverdien i Egenskaper paletten som du drar rammen grensen for å se størrelsen på rammen. Dette vises som standard i piksler, men du kan endre det til en prosentandel eller relativ verdi, hvis du ønsker.

5 Slipp musen når du har den rammen den størrelsen du ønsker.

6 Klikk på den nye rammen du har endret størrelsen på "Frames" palett for å få opp ramme eiendommer i "Properties" paletten.

7 Bruk musen til å klikke på boksen foran "No resize" for å være sikker på at en besøkende ikke kan endre størrelsen på rammer når de besøker nettstedet ditt.

Hint

  • Hvis du ikke ser en ramme grensen, høyreklikker du et sted på siden og velg "Frame Egenskaper" fra menyen. Klikk på "Rammer siden ..." knappen og sette en hake i boksen for "Show Borders".
  • Klikk på "Window" menyen for å vise "Properties" og "Frames" palett hvis du ikke allerede har dem åpne på skjermen.