Hvordan Endre topper

En topptekst i et dokument eller en presentasjon er teksten som vises øverst på hver side eller lysbilde som inneholder viktig informasjon om selve materialet. Overskrifter kan inneholde dato og klokkeslett, filnavn og bane, sidetall, navn, firmainformasjon og mer. Bunn er lik topptekster, men de er plassert på bunnen av siden i stedet. En topp- eller bunnteksten kan endres i Microsoft Excel, PowerPoint og Word.

Bruksanvisning

Endre en Header i Microsoft Word

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre, venstre hjørne av skjermen og peke markøren til "Alle programmer." Rull ned og klikk på "Microsoft Office" -mappen og klikk "Microsoft Office Word" for å starte Microsoft Word.

2 Klikk på den andre fanen fra venstre på båndet, merket "Sett inn". Klikk på "Header" -knappen i midten av båndet under kategorien "Topp- og bunntekst".

3 Klikk på "Edit Header" alternativet ligger nederst i bunnen av menyen. Topp- og bunnteksten verktøy vil dukke opp. Slik setter du inn et sidetall på hver side, klikk på "Sidetall" alternativet til venstre for båndet under kategorien "Topp- og bunntekst". For å legge inn navn og mange andre felt, klikker du på "Hurtig Parts" til venstre på båndet under kategorien "Insert". Endre dokumentets header som det passer for det aktuelle dokumentet.

Endre en Header i Microsoft PowerPoint

4 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen og peke markøren til "Alle programmer." Rull ned og klikk på "Microsoft Office" -mappen og klikk "Microsoft Office PowerPoint" for å starte Microsoft PowerPoint-programmet.

5 Klikk på den andre kategorien i bånd til venstre, merket "Sett inn". Klikk på "Topp- og bunntekst" -ikonet i midten av båndet under kategorien "Tekst".

6 Klikk på "Dato og klokkeslett" boksen for å inkludere dato og tid på toppen av hvert lysbilde. Klikk på en av de andre alternativene i denne dialogboksen for å endre dem. Hvis du vil legge til eller endre en header til notater og brosjyrer, klikker du på andre fanen øverst, merket "Merknader og brosjyrer." Merknader er plassert på bunnen av programmet og brosjyrer er utskrifter av lysbildene.

Endre en Header i Microsoft Excel

7 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen og peke markøren til "Alle programmer." Rull ned og klikk på "Microsoft Office" -mappen og klikk "Microsoft Office Excel" for å starte Microsoft Excel.

8 Klikk på "Sett inn" fanen til venstre for båndet. Klikk "Topp- og bunntekst" til høyre side av denne kategorien, i kategorien "Tekst".

9 Rediger overskriften ved å klikke på et av verktøyene i denne kategorien. Du kan legge til et filnavn, bane for filen, dato og klokkeslett, sidetall og mer ved å klikke på de riktige knappene på venstre side under kategorien "Topp- og bunntekst Elements".