Hvordan Endre Windows XP Nøkkelen til ekte

Microsoft tildeler en produktnøkkel til hver kopi av Windows XP. Hvis Windows oppdager at operativsystemet er installert på datamaskinen ikke har en ekte produktnøkkel, vil en feilmelding vises, informerer brukeren om at kopien av Windows er ikke gyldig, og at Windows Updates ikke lenger vil installere sikkerhetsoppdateringer. Hvis datamaskinen ble levert med en ugyldig kopi av Windows XP, men du ønsker å kjøre en ekte versjon av operativsystemet, endre eksisterende produktnøkkel etter å kjøpe en ekte kopi av operativsystemet.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Windows XP på en administrator konto. Klikk på "Start". Klikk på "Run." Skriv "regedit.exe" i dialogboksen.

2 Trykk "Enter" for å åpne Registerredigering. Klikk på "+" ved siden av "HKEY_LOCAL_MACHINE", "Software", "Microsoft", "Windows NT" og "Current Version".

3 Klikk på "WPAEvents" -tasten. Dobbeltklikk på "OOBETimer" fra den høyre ruten. Marker det første tegnet i feltet. Endre verdien til et tall fra 0 til 9, eller til en av bokstavene A til og med F.

4 Klikk på "OK". Avslutt Registerredigering. Klikk på "Start". Klikk på "Run." Input "C: \ Windows \ System32 \ oobe \ msoobe.exe / a" eller "% Systemroot% \ System32 \ oobe \ msoobe / a" i dialogboksen.

5 Trykk enter." Klikk på alternativknappen ved siden av "Ja, jeg vil ringe en kundestøttetjeneste for å aktivere Windows." Klikk "Next".

6 Klikk på "Endre produktnøkkel" linken. Skriv inn ekte Windows XP nøkkelen i "New Key" -feltet.

7 Klikk på "Update" og deretter starte datamaskinen på nytt for å fullføre endringen. Logge deg på Windows XP. Klikk på "Start". Klikk på "Run."

8 Input "% Systemroot% \ System32 \ oobe \ msoobe / a" i dialogboksen. Klikk på "OK" eller trykk "Enter". Hvis Windows XP ble riktig aktivert, vil følgende melding vises: "Windows er allerede aktivert Klikk OK for å avslutte.".

Hint

  • Du kan kjøpe en gyldig kopi av Windows XP fra nettforhandlere.
  • Du kan finne nøkkelen Windows XP produkt på Windows XP CD-omslaget.