Hvordan Endre YouTube Thumbnail

Hvordan Endre YouTube Thumbnail. YouTube-miniatyrbilder brukes til å gi seerne en forhåndsvisning av en video eller å representere en bruker som profilbilde. Begge disse typer YouTube miniatyr kan settes og endres gjennom kontoinnstillingene bruker.

Bruksanvisning

video Thumbnails

1 Logg inn på YouTube og klikk på "konto" i øvre høyre hjørne av skjermen. Klikk på "Mine videoer" linken.

2 Finn en video som du ønsker å endre miniatyrbildet. Klikk på "Edit Video Info" -knappen til høyre for videoinformasjon.

3 Se de tilgjengelige videostillbilder for YouTube-video. Den miniatyrbilde som er i bruk vil bli beskrevet i gult. Klikk på bildet du ønsker å endre det til, og klikk deretter på "Update Video Info".

Profil Thumbnails

4 Gå til kontosiden og klikk på "Personlig profil" under "Manage My Channel" -menyen.

5 Finn "Profilbilde" og klikk på "Last opp et bilde." Klikk "Bla gjennom" for å bla gjennom datamaskinen for et bilde å laste opp.

6 Bla gjennom harddisken til du finner et bilde du vil bruke. Marker den og klikk "Åpne". Deretter klikker du "Last opp fil".

Hint

  • Du kan stille inn profilbildet ditt til en av dine video stillbilder ved å velge "Velg fra videostillbilder" på din personlige profilside. Klikk på en av de tilgjengelige stillbilder og klikk "Velg fortsatt."
  • YouTube miniatyr endringer kan ta opptil seks timer å bli reflektert på YouTube siden.